1xbet

1xbet

A nyertesek megosztják a játékosok által megfogadott összegeket, ezt “tétnek” is nevezik. Az 1xbet-nél kétféle rács található, amelyekre fogadhat, a 7 játékos és a 12 játékos rácsokra.

A 7 játékból álló rácsok

Szinte minden nap az 1xbet 7 mérkőzés rácsát kínálja, amelyre fogadni lehet. A 7 1xbet játékból álló rácsok esetében a nyereményeket a következőképpen osztják fel:

– Az összes érintett összeg 50% -a megoszlik a 7 pontos előrejelzéssel rendelkező rácsok között (1. rang)

– A fennmaradó 50% -ot azoknak osztják szét, akiknek 6 győztes meccse van (2. helyezés)

Ha egyetlen licitálónak sincs 7 helyes jóslata, akkor az 1. rang 6 helyes előrejelzés, a 2–5. Pedig 12 meccsrács esetében a művelet más.
12 játékos rácsok

Ő a rácsok sztárja az 1xbetnél, mivel a bajnokság minden napján 12 meccses rácsra lehet fogadni.

12 meccs rács esetén az 1xbet garantálja a nyertesek között elosztott minimum 20 000 euró összeget. A nyertesek valójában 4 különböző rangsorban oszlanak meg és a következők szerint.

– Az érintett összegek 40% -át megosztják a táblázatok, amelyek 12 pontos előrejelzéssel rendelkeznek (1. rang).

– Az érintett összegek 20% -át megosztják a rácsok között, amelyek 11 pontos előrejelzéssel rendelkeznek (2. rang), 20% -ot egyenlően osztják el a 10 győztes meccset tartalmazó rácsok között (3. helyezett), a fennmaradó 20% -ot pedig 9 pontos előrejelzéssel rendelkezők osztják meg. (4. sor).

A 12 1xbet rács nagy eredetisége, hogy hogyan működnek a jackpottal. Valójában a 7-es rácsokkal ellentétben, ha az 1. sorban nincs nyertes, akkor az összeget, amelyet fel kellett volna osztani, a következő rácsra viszik át.

Ez azt jelenti, hogy amíg nincs győztes, a jackpot növekszik a következő hét 12. rácsánál. Ha a győztes nélküli rácsok követik egymást, nagyon jelentős jackpotokat érünk el.

Mindenekelőtt az 1xbet rácsok nagy erőssége, hogy csapatként játszhatod őket.

Az 1xbet rács megnyeréséhez azt javasoljuk, hogy fogadjon néhány meglepetésre.

Valóban, mint minden futballlottóban, a többi játékos jóslataival is harcolni kell. Tudjuk azonban, hogy a játékosok többsége masszív módon játszik kedvenceket. Mindannyian egyformán fogadnak, és nagyokat fogadnak, gyakran elemzés nélkül.

Itt stratégiai szinten azt tanácsoljuk, hogy fogadjon mások áradata ellen. Természetesen nem szisztematikusan, hanem azért, hogy megpróbáljak néhány meglepetést itt-ott.

Tehát ha nyersz, nagyon kevesen osztoznak a jackpoton 🤑 PÉNZ !!!

Ami nagyon jó az 1xbet-ben, az az, hogy együtt játszhatod a rácsodat. Ez igazán nagy előny, mert lehetővé teszi, hogy nagyobb rácsokat játsszon, mint amennyit egyedül megtehetett volna.

Az elv az, hogy létrehozhat saját „csapat” rácsot, amely lehetővé teszi más versenyzők számára is a részvételt. De részt vehet a meglévő rácsokban is, és nyerhet némi készpénzt, ha nyernek.

Ezzel a részvételi rácsrendszerrel sokkal több lehetőséged van nyerni, mint a hagyományos rácsokkal. Ez sokkal érdekesebbé teszi a fogadási tippeket, mint a klasszikus játék egyedül.

Share