A Steelers megdöbbentette Ravens-t és a legutóbbi gömbölyű Antonio Brown-os megosztást

A Steelers megdöbbentette Ravens-t és a legutóbbi gömbölyű Antonio Brown-os megosztást

A Pittsburgh Steelers a Ben Roethlisberger jobb karját és Antonio Brown bal karját az AFC North címmel lovagolta.

Roethlisberger megrázta egy pár meghallgatást, hogy két késői lejtőt dobjon, beleértve egy 4 yardos ütést Brown-ra 9 másodperccel a vasárnap éjszaka felemelte a Steelers-et a Baltimore Ravens fölötti 31-27-es győzelemre. Brown elkapta Roethlisberger útját a célvonal alól, és a bal oldali kezével a végső zónába nyúlt a labda egy negyedik negyedévbe, és Pittsburgh (10-5) három év alatt adja meg a második osztás címét.

A Ravens vette át a vezetést Kyle Juszczyk 10 yardján, ahol a középső szakadék 1:18 maradt.De Roethlisberger nyugodtan vezette a Steelers 75 yardot 10-ben, az utolsó 4-et, mint Brown pár harcolóval harcolt, hogy biztosítsa a Steelers-nek egy harmadik egyenes rájátszás melletti kikötőjét. >

„Mielőtt elmentünk volna,” mondta Brown -, azt mondtuk: „Kapjuk meg a játékot nyerő megszakítást, és kijutunk innen.”

A Ravens (8-7) hivatalosan megszűnt, amikor Joe Flacco közepe közepén átnyúló áthaladását a végső játék során elfogták. -játék vesztes sorozata Baltimore-ba.

279 méterrel haladta meg a Roethlisbergert, és három megérintésével sikerült legyőzni két harmadik negyedévi meghallgatását.Ezek a csákányok megengedték, hogy a Ravens 20–10-et vezessen Justin Tucker negyedik mezőnyében 14: 21-es játékkal.

A Brown 10 hajót vett át a 96 yardra, hogy csatlakozzon a Marvin Harrison Famer Hallhoz. négy egyenes szezon legalább 100 fogadással.

262 yardra szállt Flacco, beleértve egy szép, 18 yardos dartot Steve Smith-nek, amely a harmadik negyedév elején 14-10-ig emelte Baltimore-t. Smith hét fogadást kapott 79 méterre, de a Ravens későn zuhant. A védelem kevés ellenállást keltett, mivel Roethlisberger klinikailag kapta a csapatot, hogy visszatérjen a rájátszásba.

Ez egy olyan úticél, amely a harmadik negyedévben Pittsburgh szeme előtt tűnt el.Roethlisberger Pittsburgh területére mélyen elkapta a párokat – mindkettő rosszul dobott golyókat erősen lefedett célokra -, ami segített a hollóknak, hogy átvegye az irányítást.

„Egyfajta ásottam magam egy lyukat” – mondta Roethlisberger. – Mindent elkövetek. Soha nem léptünk ki és soha nem adtunk fel. A srácok visszafogottak.

Valójában egy olyan szezonban, amelyik tele volt ilyen ígérettel, a Steelers három nagy csillagra fordult. Mindannyian átmentek.

Share