Az USA felfedezője, Colin O’Brady befejezi az Antarktisz első szabadúszó szólóját

Egy amerikai felfedező Antarktiszon keresztül elindította az első szóló nélküli támogatást, amely közel két hónapig tartott, és rendkívüli sprinttel zárult le. A

Colin O’Brady lefutotta a végső 77,54 mérföldet. 32 órát alvás nélkül, egy trekket, amelyet Antarktiszi ultramaratonnak neveztek, majd felhívta a családját, hogy könnyesen mondják nekik: “Megcsináltam!”.

„Valami legyőzött engem” – mondta O’Brady telefonon. interjú a New York Times-szal. „Nem hallgattam semmilyen zenét – csak bezártam, mintha megyek, amíg Bet365 kész vagyok.Mély volt, gyönyörű és csodálatos módon fejezte be. ”Új térkép

54 napot töltött olyan körülmények között, amelyek testét a végére szorította, éhségtől, hidegtől és magánytól küzdve, gyakran trekking majdnem vak a havas hó alatt, harcol az áruló terepen és heteket befogadó készleteket húz a szánra. A teljes utazás 932 mérföld volt.

O’Brady, 33 éves, a kirándulását először a lehetetlennek nevezte. 2016-ban a brit brit Henry Worsley meghalt, miután ugyanazt a trekket elindította, mindössze 30 mérföldre a végétől. Egy másik felfedező tavaly feladta a déli pólusnál folytatott kutatást.

A nyomás mellett az O’Brady Antarktiszon keresztül a brit Worsley barátját, a brit Worsley barátot versenyeztette az Antarktiszon, a híres visszhangjainak versenyében. több mint egy évszázaddal ez a verseny.A két férfi elindult együtt, Rudd korai vezetésével, de karácsonyra több mint 80 mérföldnyire volt az amerikai riválisa mögött.

O’Brady úgy döntött, hogy végső lökést ad a célvonalon: Karácsony. Végül éjfél közelében állt le, de csak 90 percet vett igénybe, hogy forraljon vizet, és kétszeres vacsorát egyen.

Azt mondta Jenna Besawnak, a feleségének és az expedíció menedzserének, hogy tovább akarja mozgatni.Ő és más közeli rokonai megkérdezték O’Brady-t, hogy ellenőrizze, hogy a kimerültség és az éhezés nem befolyásolja-e a gondolatát.

„Nyílt és őszinte és okos beszélgetést folytattunk vele” – mondta Besaw a New York Times-nak. „És teljesen feladta.” Újra elindult az Bet365 antarktiszi közepén, és a boksz napján elérte a jég alá eltemetett, de egyértelműen megjelölt tájkép szélét.

Az egyik legnagyobb probléma mert a két férfi elegendő ételt húzott ahhoz, hogy melegen tartsa magát és mozogjon. Arra számítottak, hogy naponta mintegy 10 000 kalóriát fognak elérni, és az utazás hossza azt jelentette, hogy nehéz volt számukra elegendő ételt húzni az elején. Facebook Twitter Pinterest Colin O’Brady a hó alatt húzza holmiját. Étkezésének kb. 50% -át a személyre szabott táplálékbárok alkották.Fénykép: Colin O’Brady / AP

O’Brady 280 személyesen szabott „Colin-rúdot” vett fel, amelyeket a legkisebb allergiát kereső táplálkozási társaságok által készített tesztek után készítettek, amelyek mindegyike több mint 1100 kalóriát szolgáltatott, kívül

A napi étrend felét tették ki, ám mégis O’Brady elkezdte pazarolni, jelentette a Instagram-ban. „Tonna súlyt vesztettem” – írta hat hét múlva. – Annyira félek, hogy alaposan megnézem a testem. A borjaim ezen a ponton jobban érzik a karom méretét.Az órám elcsúszik a csuklómon, és a szíjat meghúznom kellett. ”

A hideg egyre inkább, ahogy gyengült; a későbbi képek O’Brady-t fekete szalaggal mutatják az orrán és az arcán, amelyet hőszigeteléshez használnak, amikor fagyos – a veszélyesebb fagyás figyelmeztetése – be van állítva.

Mindkét embernek meg kellett ellenállnia a kísértésnek, amikor elérték a déli. pólus, ahol van egy kis tudományos állomás. Ha bemennének, vagy akár egy csésze teát is elfogadnának az ott dolgozó csapattól, akkor az utazást már nem kellett volna támogathatatlannak tekinteni.

Más felfedezők csak az Antarktiszon haladtak át, de élelmiszer-készletekkel leesett az útvonalon a gyűjtésükhöz, vagy hatalmas sárkányokkal, amelyek elősegítették, hogy a sarki szelek erejét kihasználják a kontinens átlépésére.Facebook Twitter Pinterest O’Brady egy szánra rakotta a készleteit, miközben csúszóhőmérsékleten síelött. Fénykép: Colin O’Brady / AP

O’Brady volt az első, aki csak az izmainak erejét használta. Rudd, ha befejezi az utazást, a második lesz.

Az intenzív nehézségek ellenére O’Brady az öröm és a szépség pillanatait is megünnepelte, ideértve egy körbefutó szivárványos látványt is, amely a feje fölött csillogott. . Lenyűgöző volt.Csak az Antarktiszon láttam ezt a jelenséget, és kíváncsi vagyok, miért történik ez. ”

Felhívta Paul Simon amerikai amerikai zenészt is, aki hallotta, hogy a Graceland albumát segíti az O Brady hosszú napokon átjutott, és megosztotta a számát a felfedező támogató csoportjával.

A két férfi a kreativitásról és az elkötelezettségről beszélt. “Noha kifejezése a zene és az enyém kitartás sporta, mindketten annyira összekapcsolhatnánk a gondolkodásmódot, hogy megkíséreljünk fellépni ezen a szinten” – írta O’Brady. more: www.apostas-pt.com

Utazásának befejezése után előre aludni. Azt tervezi, hogy vár, míg Rudd elkapja vele, hogy a két férfi együtt repülhessen. Facebook Twitter Pinterest Colin O’Brady telefonon beszél Antarktiszon. Túrájának utolsó 77,54 mérföldjét 32 órán át fedezte alvás nélkül.Fénykép: Colin O’Brady / AP

„Örömmel írom ezt, mivel még nem aludtam” – írta O’Brady egy utolsó bejegyzésben. Idézve Nelson Mandelát, azt mondta: „Mindig lehetetlennek tűnik, amíg meg nem történik.”

Share