Jack Bobridge ideges a kerékpáros világbajnokság végső döntőjében

Jack Bobridge világrekordosa megvédte taktikáját, miután a párizsi pályakerékpáros világbajnokságon gyötrelmesen elvesztette az aranyát a 4000 méteres egyéni harcban.

Az ausztrál keményen kijött és több mint három vezetett. Másodperccel az 1000 m után az utolsó kilométer elhalványult, és később elismerte a svájci Stefan Kueng győztesét, aki „okosabb versenyt indított”. a második helyezett az omniumban és Amy Cure, aki a 10 km-es kaparós versenyen megszerezte a találkozó harmadik érmét. Még egy nap van hátra, Ausztrália két arany, négy ezüst és három bronzjal nyerte meg a legtöbb ország éremét.

Bobridge ideje Kueng ellen három 1xBet másodperccel lassabb volt, mint az ő selejtezője: 4: 16.219 – a leggyorsabb napja.De nem sajnálta, hogy ilyen keményen megy ki.

“Nem jöttem ide, hogy összecsapjak és megpróbáljam lovagolni és összecsapni valakit” – mondta a 25 éves Bobridge. „Kihúztam a teljes fojtószelepet, és ez nem kifizetődött, de korábban már sokszor megtettem, és ez kifizetődött.Versenyző vagyok, és azt hiszem, hogy mindig is leszek. ”

A 2011-es világbajnok dicsérte svájci ellenfelét, hogy nem bánta a hólyagos kezdése, megjegyezve, hogy„ hűvös volt és nem mozdult ”.

„A nap végén okosabb versenyen indult és ez fizetett érte.”

Tim Decker edző, akit néhányan bíráltak Bobridge bukásának a kudarcot mutató világában. egy órás rekordkísérlet három héttel ezelőtt azt állította, hogy szombaton nem bánik.

„Tudtuk, hogy mi az Stefan erőssége, és azt hiszem, ha Jack csak lassabban ütemezett volna, és Stefannak még több szippantást adott volna. könnyebb lett Unibet volna a győzelem – mondta Decker.

O’Shea a hat omnium tudományág utolsó szakaszába – a 40 km-es versenyen – az összesített harmadik helyre lépett, de ugrásszerűen olasz Elia Viviani ellopta öl.

Ugyanakkor a fiatal kolumbiai sprint szenzáció, Fernando Gaviria szintén ellopt egy kört, hogy biztosítsa az aranyat, miután uralta a kétnapos versenyt.

O’Shea adta Gavirinek. Túl sok fejfájás pénteken, amikor a 15. helyezett lett a 15km-es nyitóversenyen.

Visszafordult azzal, hogy megnyerte az egyéni üldözés eredményeit, és negyedik helyet nyert a selejtező verseny előtt, szombaton, és második lett Az 1 km-es próba és a negyedik helyet ér el a repülési körben.

O’Shea, akinek most omnium arany (2012), ezüst (2015) és bronz (2013) van, elismerte, hogy nem érzi jól magát a pontverseny. “Tehát ki kellett választanom a pillanataimat, amelyeket nagyon jól teljesítettem” – mondta.

„Amikor elköteleztem magam, teljes benzint töltöttem, és sikerült megszerezni az ölöm, de valószínűleg egy kicsit késő volt a kolumbiai már elején körözött. ”

A Cure tökéletesen elhelyezkedett a női karcolás verseny utolsó körében, de nem volt elegendő képessége, hogy megkerülje a holland Kirsten Wild versenyzőt.A tasmániai már csütörtökön nyert aranyat a csapat üldözésében, amikor az ausztrál kvartett Bet365 megsemmisítette a világrekordot.

A 22 éves férfi ezt követte bronzon az egyéni üldözésben pénteken ausztrál társa, Rebecca Wiasak mögött. aki a debütálás során megnyerte a szivárvány mezét. A sprint bajnok, Stephanie Morton a világ minden idők legjobb eredményét biztosította azáltal, hogy a sprintben negyedik lett. A 24 éves férfi a verseny utolsó napján az ausztrál sprintkirálynővel, Anna Meares-szel küzd a keirinről, aki reményes 11. világbajnoki reményt szerez.

Share