Betclic bónusz

Betclic

Érdeklik a bukmékeri fogadásokat kínáló cégek? A piacon nagy a verseny és nehéz egy ajánlatot kiemelkedőnek meghatározni. Ha azonban mégis fontos lenne egy példa, fordítson figyelmet a Betclic ajánlatára. A Betclic egy tapasztalt cég (a tapasztalat pedig = a vevők bizalma). Érdemes is azt a kérdést felvetni, mi az, ami leginkább érdekli a vevőket? Különböző válaszok jőhetnek szóba, de megkockáztatható az az állítás, hogy prioritást a vonzó árfolyamok ill. bónuszok és akciók jelentenek.

Betclic bónusz – 20 000 FT

Betclic tudja, hogyan tegyen eleget az elvárásoknak

Kezdjünk a kockázatmentes fogadással, lehet ennél valami jobb a játék kezdetén? Az ajánlatok között található az árfolyamok felemelése és a cég megajánlásáért kínált bónusz (mint tudjuk, a harc a játékosokért soha sem ér véget). Ezekre azonban nem kívánunk koncentrálni, inkább nézzük meg, mivel jár a Multi+.
Mi a Multi+? Mindennek lényege az, hogy az akció bizonyos Betclic eseményeket foglal magában. Mit tegyek, ha szeretnék élni ezzel az ajánlattal? Legalább öt eseményből álló kupont kell létrehozni (minimális árfolyam 1,20). Ha a kupon nyertesnek bizonyul, várja a díj. Milyen? Pontos választ nem lehet megadni, minimum a kupon értékének 5%-a, maximum pedig a 100%-a. Read more here

Share