Az FFA tagadja, hogy Tim Cahill kereskedelmi okok miatt szerepel a világbajnokságban

A futballszövetség Ausztráliát arra kényszerítették, hogy megtagadja Tim Cahill kiválasztását Ausztrália legújabb világbajnoksági csapatában, amely kereskedelmi partnerséghez kapcsolódik, miután a csatár a Socceroos fő szponzorának, a Caltexnek szánt marketingkampány fókuszába került egy nappal az edző előtt Bert van Marwijk megerősítette, hogy 26 játékos még mindig vitatkozott abban, hogy Oroszországba menjen. Jamie Maclaren alakja a Socceroos világbajnokság csapatából. További információ

Cahill, 38, megtartotta esélyét a negyedik egymást követő világbajnokságban, a Van Marwijk után kedden megerősítette, hogy a csoport, akit Törökországba vesz egy verseny előtti edzőtáborba.Ezt a listát három játékos fogja továbbvágni, Betclic fogadás bónusz mielőtt a csapat Oroszországba irányulna, és készen áll arra, hogy június 16-án megnyitja a játékot Franciaország ellen.

A Socceroos minden idők legjobb vezetője ellenére Cahill nem volt az A-Liga és a Melbourne város elhagyása előtt a játékidő és a célok hiánya miatt tekintették a bajnokságnak az angol bajnokság oldalán.Az eddigi klubja aláírása óta a Cahill kevesebb mint 100 percet játszott 10 helyettesítő előadásban – pontozás nélkül.

Mégis Van Marwijk megerősítette, hogy a Cahill még napjaiban tervezte a Caltex-et – az üzemanyagtársaságot és a főszerepet A Socceroos névadói szponzora – egy új marketingkampányt mutatott be a veterán csatár tiszteletére.

Az egyik vállalat benzinkútjának gúnyolt képében a Cahill arca nagy a fő áron. , a tető és az egyik benzinszivattyú. Az állomást átnevezték „Cahilltex” -nek is.Ausztráliában öt üzlet vesz részt a promócióban. Regisztráljon, hogy minden nap Betclic sportfogadás bónuszok megkapja a legújabb ausztrál sporttörténeteket. David Gallop ügyvezető igazgató. – Abszolút nem – mondta Sydney Észak-Ryde Caltex állomásán, az egyik helyszínen, ahol át kell alakítani az átalakítást.

„Nézd meg Tim Cahill hírnevét” – mondta Gallop. – Ő olyan srác, aki a Socceroos és Ausztrália számára oly sokszor előállt. Törökországba megy, néhány hetes intenzív edzésre van szüksége, és ott lesz [végleges kiválasztás]. ”TIM CAHILL (@Tim_Cahill) Büszkén, hogy szórakoztató módon együttműködik a @caltexaustraliaval .Az ország 5 legnagyobb városában vannak „Cahilltex” üzletek, és félelmetes, hogy a Socceroosnak Oroszországgal szembeni nagy segítséget nyújtson. #Cahilltex #GoSocceroos

Share