Brazília nem hagy esélyt a mexikói utolsó 16-os találkozóra

A pályán vagy attól távol, a brazil utazási retinue nagysága nem hagy véletlenszerűt. A hétfő mexikói kapcsolatainak áttekintése céljából bemutatták Silvinho menedzser asszisztenset és fitnesz edzőt, Fábio Mahseredjian-t Tite és kapitánya, Thiago Silva mellett. Összekeverve a világ legszigorúbb média kíséretének zajával és lángjával, szinte tompítónak tűnt: oly sok arc, oly sok hang, tehergépkocsi-versengő versenytársak igényei és valami Betclic sokkal nagyobb érzése, mint mindenki más jelen van.World Cup 2018 teljesítmény rangsor: Brazília és Horvátország vezető szerepet játszanak az úton. Bővebben

“Szerintem az első mérkőzés óta lenyűgöző fejlődésünk van” – mondta Thiago. „Jól felkészültünk és a negyeddöntőbe való bejutást tervezzük. Az edző minden szükséges eszközt rendelkezésre bocsátott; van A és B terv.Reméljük, hogy [hétfő] csodálatos nap lesz, és Neymar ugyanolyan inspirációt fog kapni, mint mindenki más. ”

Ez utóbbi egyelőre biztosan nem kapott.A Szerbia feletti győzelem során, amely Brazília legjobban teljesítette a csoportversenyt, Neymar annyira engedelmesen működött, hogy szinte helyénvalónak tűnt kinyújtani és megkérdezni, vajon vajon valamiért-e. “Átlagos teljesítménye meghaladja a csapattársainak előadásait…de ez a szám még mindig nem elég magas Neymar számára” – mondta Tite, rámutatva, hogy még több játékot kell játszania, mielőtt a metatarsális törésből való gyógyulás teljes lett volna.

Brazília időközben megérkezett, Philippe Coutinho lett a verseny legkedveltebb 10. helyezettje és Paulinho többek között, hogy lépjen fel, és ha Tite-t megismételik, akkor örömmel látná, hogy csapata hasonló tulajdonsággal rendelkezik.

“Lesz csípés, de összességében elvárás, hogy Betclic csapatunk továbbra is úgy játsszon, mint az utolsó meccsben” – mondta a Mexikóval szembeni megközelítésről, amelyet meg kell verni, ha Brazília a dolgok fölé emelkedik, de már így is van, Németország legyőzése során megmutatta, hogy miként lehet megbüntetni az aluljárókat.

Az egyetlen figyelemreméltó hiányzó Marcelo lesz, aki korán távozott Szerbia ellen hátgörcsével, és nem lesz kockáztatva.Mahseredjian és Tite közöttük részletesen ismertették a bal oldali hátoldal fitneszére vonatkozó döntési eljárást, de lényegében az volt, hogy az edző nem érezte, hogy teljes játékot tud játszani, különösen olyan hő esetén, amely valószínűleg meghaladja a 34 ° C-ot.

A verseny első mérkőzéseinek várakozása után, amely rövid időre támaszkodott a magabiztos előrejelzésekre, az volt a várakozás, hogy Németország biztosítsa Brazília ellenzékét Szamaraban. „Németország a múlthoz tartozik, nem térhet vissza a történelembe” – mondta Thiago válaszul erre a megfigyelésre; legalábbis a Belo Horizonte árnyéka nem fenyeget most, és Brazília jobban megszerezhető ellenségekre koncentrálhat.

Mexikó játékot akar számunkra, és menedzserük, Juan Carlos Osorio azt mondta, hogy nem fog megszakadni öt bonusz Betclic támadó játékos mezõzésének modellje. “Megpróbáljuk megtartani a labdát, és azt hiszem, jobbak lehetünk benne” – mondta. „Nem az a szándékunk, hogy mindig maradjunk a labda mögött.Nem akarunk nagyon mélyen maradni; nagyon jók az utolsó harmadban, és mindig gólt szereznek. ”

Amikor Mexikóra kattint, ropognak, pezsgővé válnak és izgalommal járnak; Egy rivális sem hozott létre ellentámadást a Hirving Lozano, Carlos Vela, Miguel Layún és Javier Hernández németországi ellen. , fizikai nyomás közben nagy hullámzik bennük.

Ha Brazília örömmel vesz részt pszichológiai poggyász nélkül, akkor Mexikót folyamatosan emlékeztetik a hat egymást követő utolsó 16 kijáratról; olimpiai oldaluk a 2012-es londoni döntőben megverte a hétfői ellenfeleket, de idősebb szinten azóta három találkozón nem értek el ellenfeleket. hogy az alulkutya történeteket jól öntötték Oroszországban.

Ha Mexikó megakadályozhatja a zajt, Brazília közelébe kerülhet; ugyanakkor a Tite farkascsomagjának második természetűnek kell lennie annak a tárgyalásnak, amelyen a pandémia útján tárgyalnak, hogy jelenléte egy nagy bajnoksághoz vezet.

Share