Latrell Mitchell, amikor az NSW hét változtatást hajtott végre a származási állam 2. játékában

Latrell Mitchell-t a 22. születésnapjára dobták ki az NSW II. származási államcsoportjának hét változtatásának részeként – Blake Ferguson, Tom Trbojevic, James Maloney, Daniel Saifiti, Dale Finucane, Wade Graham és Tariq Sims hívták őket.

Trbojevic és Jack Wighton a központokban helyezkednek el, annak ellenére, hogy egyikük sem játszik klubi csapataik számára, míg Saifiti debütál az előzetes oldalon. Ez egyben az Origin debütáló Finucane.David Klemmer (csukló), Payne Haas (derékrész) és Nick Cotric (boka) három kényszerváltás az elmúlt két hétben történt sérülések Betclic felvétele után. A levelek elveszítik Kallum Watkins-ot az NRL-hez, és vereséget szenvednek a Wigan kezéből. Bővebben

< p> Az első játékosok, Cody Walker, Angus Crichton, Josh Morris és Mitchell figyelmen kívül hagyták a rendkívül eltérő megjelenésű csapatot.

Brad Fittler, a Blues edzője egyike volt azoknak, akik bírálták Mitchell-t egy al-par-meccsért.És bár széles körben elterjedt a spekuláció, hogy a Sydney Roosters központja néhány, a terepen kívüli kérdéssel foglalkozik, Fittler ragaszkodott hozzá, hogy döntése Betclic tisztán formai.

“A legnagyobb tényező az volt, hogy elvárásaink voltak a Suncorpnál, és meggyőződött arról, hogy nem felel meg ezeknek az elvárásoknak” – mondta Fittler vasárnap este. „Nagyon szükségünk van a játékosokra, hogy keményen dolgozzanak egymásnak, és a nap végén Queensland inkább azt akarta, mint mi, ami kissé szégyen. Latrell, ennek egy kicsit következménye. A hete [felkészülés az 1. játékra] fantasztikus volt.A terepen senkinek semmi köze volt – pusztán a terepen volt. ”

A kenguru hivatalban lévő Mitchell két próbálkozást szerzett egy 18 pontos ponttal a Sydney Roosters nagy NRL győzelmében.

Mitchell Pearce félszerzetű jelöltje drámai visszahívásra került, de vasárnap elején kizárták a csípő és a parafa problémák miatt. “Nagyon csalódást okoz neki” – mondta Fittler a Kilenc Hálózatnak vasárnap. „Nagyon lelkes volt…tegnap este beszélt vele, és tudtam, Betclic hogy van dugója, de ma reggel, majd éppen akkor beszélt vele, és nem lesz elérhető. Kicsit szégyen. ”

Haasot szintén vasárnap kizárták egy ütközéses problémával.

Queensland eközben Tim Glasby-t és Jarrod Wallace-t hívta vissza, amikor a marokok úgy néznek ki a sorozat Perth-ben.A pár az egyetlen változás a csapathoz képest, amely ebben a hónapban elején legyőzte az NSW 18-14-t Brisbane-ben, sérült duó, Joe Ofahengaue (térd) és Jai Arrow (boka) helyett.

Wallace és Glasby egyaránt A padot Dylan Napa-val az első sorba engedték, hogy Arrow pozícióját a 13. pozícióba helyezzék. A nyíl a sorozat fennmaradó részében kizárt, miután megsérült a bokája a Gold Coast 24-20 NRL-es vereségében a Warriors ellen pénteken.

A 23 éves nő hétfőn látogatja meg a sebészét, és várhatóan 6–12 hétig tartózkodik. Szerencsétlensége megnyitotta az ajtót Jarrod Wallace, a Titans csapattársának, akit figyelmen kívül hagytak az 1. játékban, mivel ez lesz a hatodik Origin megjelenése.Megváltás az a 27 éves ember számára, aki Origin mulasztása óta három lenyűgöző kiállítást küldött a titánok számára.

A Newcastle’s Glasby, aki az 1. játékban 18. ember volt, sorba lép a negyedik játékában. Queensland számára, mivel a marónák célja a sorozat Nyugat-Ausztráliában való összefoglalása. Walters emellett Melbourne Christian Welch-jét, Newcastle Edrick Lee-jét és a Szent György Illawarra Corey Norman-t bővítette a trióval kibővített csapata előtt, hogy ezen a héten Perthben a marionokkal edzhessenek.

Share