Ausztráliában Melbourne-ben az első nap az eső-ápolt első Pakisztánban van

Ausztráliában Melbourne-ben az első nap az eső-ápolt első Pakisztánban van

Pakisztán befejezte a 142-4-et a második teszt eső áztatott első napján, mivel a zavaros körülmények megakadályozták, hogy az teafogyasztás az MCG-nél megtörténjen. Ami a Melbourne-i időjárási eseményeket illeti, eléggé tipikus volt, mint ahogyan a nap megrendült a karácsony minden napján.

A frusztráció többnyire Ausztrália volt, miután a bowling-támadásuk háromnegyede megszerzett fokozatos felemelkedés, csak Mitchell Starc kiesett egy boszorkányon, bár mindig képesnek látszott.Nathan Lyon Spinner egy napig fejezte be a napot, de furcsa kultusza továbbra is elterjedt az egész földön, és néha a nap elején úgy tűnt, mintha a tömeg nagy része felállt volna, hogy egyedül lássa.

A nap tiszteletteljes és ünnepélyes hangulatban kezdődött, amikor a Mullagh-Wills Alapítvány képviselőit – így nevezték el Ausztrália első nagyszerű Tom Wills-nek és csapattársának, Johnny Mullagh-ról – összegyűltek a szent és ritka háborús fán az MCG körülvettében, ünnepeljük a XI. évforduló és a Melbourne-i Krikettklub közötti játék 150. évfordulóját. A mai résztvevők egy hosszú utat töltöttek a nyugati körzetből, a régióból, ahonnan az 1866-as csapat nagy része húzódott.Ausztrália kontra Pakisztán: Boxing Day Test, az első nap – élőben!Bővebben

Egy krikett jelenetben, amelyet a múltban már nem adtak át a leggazdagabb sétáknak, üdvözölte a bennszülött ausztrál kultúra mélységét és tartósságát, hanem a törékenységét is; A fa életkorára vonatkozó becslések 200-800 év között mozognak, de hosszú távú túlélése, mint a Test kriketté, nem biztosított. A Yarra Parkban egy hasonló fa már elpusztult.

A mai oldalakhoz hasonlóan az 1866-os aboriginálisok és ellenfeleik is meglepően forró karácsonyi napot szembesültek a találkozásuk előtt. A hasonlóságok véget értek.Ellentétben a stroke-per-ball Aboriginals első napja összeomlása 150 évvel ezelőtt, Pakisztán korai előrehaladást ért el az absztinencia miatt. > Ez a foxing csupán a Lyon bevezetésének helyét jelentette, aki az utóbbi hetekben kíváncsi sorsot szenvedett. Hobart nemzeti zavara után csak az NSW csapattársa, Steve O’Keefe sérülése miatt tartotta helyét. Most, köszönöm, hogy Matthew Wade, a wicket-menedzser állandó verbális akadályai miatt, az off-spinner egyfajta séta, beszélő internetes mém.Ma a földön elterjedt férfiak becenevével festették arcukat. „Szép Garry” mondta egyet, Wade háborús sírásának tiszteletére.

Amikor Lyon csak a tizenegyedik napján kezdte el a bemelegítő rutinját, szinte az egész föld déli oldala felállt a lábára az egyik, hogy üdvözölje az új kultusz hősét. Lyon nem csalódott, azonnal kísértette Sami Aslamot, és azt állította, hogy egy él, amit Steve Smith elfogadta az első csúszásnál. A résztvevő 63,478-os rajongó nagy része így egy korai és gátlástalan delírium állapotát érte el egy olyan ember tiszteletére, aki barátságtalannak és csak hetek óta érezte magát. Facebook Twitter Pinterest A Facebook kampány által előidézett, Melbourne-i krikett-rajongók több ezer rajongója az MCG-re állt, hogy felvidítsa Nathan Lyon ausztrál spinnerjét.Fénykép: Ratnayake / REX / Shutterstock

Az Ahar Ali és Babar Azam szorgalommal és elutasítással, a tömeg lelkesedésével lenyűgözte a helyreállítást, és egy kemény, 42 fős standot gyűjtött össze 14 versenyen. ebédel, amíg Babar be nem vezetett Hazlewood meglehetősen őrült önpusztításához. A szekció utolsó golyójára nézve Babar elcsúszott, amikor a denevérét a karja alá kellett volna rángatni, hogy a földre sétáljon. Ami azt illeti, egyedül, és minden bizonnyal megalázta az utazást. mint Babar, amikor megtisztult Jackson Bird, aki 2-53-tól 15,5-ből végzett.Hazlewood 13-tól 13-ig terjedő 1-15-ből kevésbé volt szemet gyönyörködtető, de mindenképpen értékes.Shaun Marsh elutasítja a Chappell-kritikát, erős Big Bash-visszatérést céloz meg További részletek

A Tasmanian gyorsabban követte a nullát – Lyon hősútja; az első ülésen Bird teljesen gyalogosnak nézett, de bármi, amit a szünetben lecsapott, egy kis szikra keltette. Hamarosan a jobboldali mérnök mérgével vágta vissza a labdát a jobbkezelőkbe, és furcsa szétszórt Misbah-t bújva belsejében egy rövid búvárkodó Nic Maddinson-ba. Unconquered Azhar és Brisbane Test hős Shafiq gyakorlatilag a földről futott, amikor a bírók a tea előtt 10 percet kértek.

Melbourne semmi, ha nem változatos a kulturális támaszaiban, és gyakran szereti a saját hagyományait. saját.Annak ellenére, hogy a rendezetlen magatartásért való súlyos büntetésre figyelmeztetnek – a megfelelő óriási és látszólag önkényes 1,138 dollárt, amint azt a földön megjelenő óriás képernyőkön hirdették -, az egyik Oompa Loompas öltözött férfiak közül az egyiket söpörte a cipőjéből hamarosan ebéd után. p>

Az eső lecsökkentette a végső szellemeket, és nem minden krikett kicsapta a találmányt, de a történelem mindenhol láthatta Melbourne-ben hétfőn, ha elég keménynek látszott. Faith Thomas – az első aboriginalis nő, aki 1958-ban tesztelt krikettet játszott Ausztráliában, az érme dobásánál létfontosságú link volt a bennszülött krikett történetéhez, de szünetet adott a szörnyű elmélkedésnek is néhányan követték nyomában a lépéseit.

Share