Jonny Bairstownak talán egy kicsit hosszabb ideig kell szolgálnia az angol italokat

A nettó pályák kitűnőek, bár valószínűleg sokkal hasznosabbak a varrókorongoknál, mint azok a játékfelületek, amelyek középen várják őket, ami szárazabb a vártnál. A mező egy buja zöld szőnyeg; a fickó füves partjait ápolták, és készen állnak arra, hogy több ezer angol támogatót és remélhetőleg Srí Lanka-iakat fogadjanak. Az állvány, amelyen az öltözők és a VIP-k találhatók, nem is beszélve a VVIP-ekről, foltmentes. A háttérben a domboldalon fekvő buja erdők, a Trinidad-i Queen’s Park Oval-jára emlékeztető szép látvány, a helyszín, ahol Anglia ritkán látogat, mert ez nem elsődleges nyaralóhely. ritka tartalom beckons.

Anglia sokkal jobb rendben érkezik, mint az ellenfeleik.Mivel Galle Srí Lanka elvesztette Dinesh Chandimal kapitányát a sérüléshez, és a legjobb edzőjüket, Rangana Herathot, nyugdíjba vonulásra, míg Danila Dzsjajaya bowlingtevékenysége most vizsgálva van, bár ez nem akadályozza meg, hogy Pallekele-ben játszhasson, ha kiválasztják – rothadt ideje Galle-ben. A csapatvezető, Charith Senanayake lemondott „személyes okokból”.

Összehasonlításképpen az élet az Angliában. Hirtelen a tesztoldali oldalra nézve elkeseredettek, hogy ki távozzon, és nem az, aki az ördögöt választja. Az elmúlt időkben, amikor csak az ODI csapata volt.

Mint Galle, Joe Root érthetően vonakodott a XI. több pálya-ellenőrzést, Jonny Bairstow-nál több fitness-értékelést és talán egy kicsit több gondolkodást kellett elvégezni.Egy konkrét információt szolgáltatott, ami nem volt nagy meglepetés. Ben Foakes megtartja a bajnokot. Eléggé történet lett volna, ha az ellenkezője történt volna. Miután a teszt a Galle Foakes-en azt mondta: „Azt hiszem, ő a [Bairstow] az első számú, és ha egy játékot játszok, elégedett vagyok ezzel az emberrel”. Ez soha nem fog megtörténni, és még akkor is, ha a Foakes megjegyzése a mérkőzés utáni könnyedség vagy szélsőséges udvariasság következménye volt. Regisztrálj a Spin-hez, heti krikett e-mailünkhöz.

ismét, ahogy Root elmagyarázta: „Megérkeztünk Srí Lankába, hogy megnyerjük ezt a túrát, és ezekben a körülmények között azt hiszem, Ben a legjobb megoldás a tuskók mögött. Jonny egy jószereplő, és az, amit az elmúlt néhány évben tett, kivételes volt.Nagyon elégtelen volt, nem igazán állt ki, ami valószínűleg jó dolog egy wicketkeeper számára. Hosszú távú látom őt a csapat fókuszának. Ez egy nagyszerű alkalom, hogy Ben megmutassa képességeit, és azt hiszem, meg kell jutnod egy olyan teljesítményt, mint a múlt héten.

A helyzet bonyolult, mert közismert, hogy a Bairstow meg akarja tartani a kesztyűt – Jos Buttler kevésbé törődik azzal a lehetőséggel, hogy szakember lesz. A Bairstow-nak a lehető leggazdagabbá tétele érdekében egy érzékeny kérdés körül elfordulhat. Buttler most a helyettes kapitány, így a szavai több súlyt hordoznak, és Bairstow – és Foakes – dicsérete is egyforma volt. – Bennek fantasztikus játékai voltak Galle-ben, és valószínűleg a legjobb próbatest, amelyet a Test krikettben tartott. Ebédel a második napon száz, egy csonka és egy fogás volt.Elég jól megy neki.

„De nem felejtheted el, hogy egy fantasztikus wicketkeeper / batsman Jonny hosszú ideje tartózkodott Angliában. Rendkívül jól teljesítette ezt a munkát. Emlékezzetek arra, hogy milyen ragyogó játékos volt, egyike Anglia legjobbaknak évek óta. ”

A meleg szavak azonban jó eséllyel maradnak Bairstow legalább egy újabb pályán marad mérkőzés. Az egyetlen játékos, aki Angliából Galle-ről váltani tudott, az Adil Rashid. A Bairstow-t, vagy talán egy paceman [Stuart Broad vagy Chris Woakes] helyettesítheti, bár az utóbbi valószínűsége elhalványul a pálya szárazsága miatt.Galle-ben Rootnak élveznie kellett, hogy hat bowling áll a rendelkezésére; valószínűtlen, hogy feláldozza ezt a luxust.

Buttler a legkedveltebb a 3. sorban ütni, annak ellenére, hogy Ben Stokes jobb hosszú távú lehetőség, ha az új golyóval gyors képességgel játszani képes. még fontosabb.

Buttler felkészült a munkára. „A világ ezen részén nem számít túl sokat. A szükséges krikett stílusa nagyon hasonló mindenütt, ahol üt: 90% esély van arra, hogy a hüvelyét spin ellen indítsa. A potenciálisan a harmadik szám lehet a legjobb idő a denevérre. ”

Van még egy nagyon jó idő a denevér Pallekele-ben: a mérkőzés első inningjén. Szerda reggel nagy dobás vár.

Share