Shaun Marsh elutasítja a Chappell kritikáját, az erős Big Bash visszatérését célozza

Shaun Marsh elutasítja a Chappell kritikáját, az erős Big Bash visszatérését célozza

A Fit-again batsman Shaun Marsh ragaszkodik ahhoz, hogy még rengeteg ajánlatot nyújtson a Test és egy napos krikettben, de azt mondja, nem fogja túlságosan nagy nyomást gyakorolni magára.

A Marsh vissza fog térni egy törött ujj, amikor a Perth Scorchers felé fordul a kedd éjszaka BBL-ben az SCG-ben a Sydney Sixers-szel.

A 33 éves régóta lövés a harmadik teszthez. Pakisztán ellen az SCG-ben, január 3-tól kezdődően. Cricket kommentátor Mark Nicholas rohant a kórházba a Boxing Day tesztből Tovább

De továbbra is szilárdan a következő évi négy teszt Indiában. p>

A korábbi Ausztrália kapitánya, Ian Chappell úgy véli, hogy a választóknak állandó vonalat kell vezetniük a Marsh nevén keresztül, mondván, hogy a balkezes személy túlságosan sérülékeny, és nem szabad figyelembe venni a tesztválasztást.

Marsh meggondolatlan, hogy még nem csinált.

„Még mindig eléggé fiatalnak érzem magam a krikettben.Még mindig úgy érzem, hogy van egy csomó kínálat a felső szinten, ”mondta Marsh.

„ Csak arra számítok, hogy holnap odaérek a Scorchers-hez, próbálkozom néhány futással a következő pár játék, és nézd meg, hová vesznek.

„Nem fogok túl nagy nyomást gyakorolni magamra.Ott fogok menni, és egy kicsit szórakozni fogok. ”

A mocsárot lágyszöveti sérülések akadályozták egész karrierje során.

De ez egy ujj sérülés volt Marsh először megszakította a kisujját a bal kezében, miközben augusztusban egy ODI-játékban állt a Srí Lanka ellen.

És ismét kitörölte a terepet az első teszt Dél-Afrikával szemben a WACA Ground-ban novemberben.

Marsh bátran küzdött a sérülésekkel szemben, hogy 63-at és 15-et küldött Dél-Afrika ellen.

De nem garantálja, hogy visszaszerezze a teszt helyét, miután a szelektorok úgy döntöttek, hogy átdolgozzák az öregedő csapatot, és új csillagokat vezetnek be. A Melbourne utolsó nagy, független krikett denevérkészítője bezárja a boltot | Russell Jackson Tudjon meg többet

Az újonnan érkezők Matt Renshaw és Peter Handscomb virágzása óta felkelt, de Nic Maddinson még mindig tûz, és nyomást gyakorol a helyére.

Marsh kezdetben arra törekedtek, hogy időben visszatérjenek a Boxing Day Teszthez, de azt mondta, örül, hogy extra időt töltött fel a helyreállításhoz.

„Mivel ez egy újrakezdés volt, azt hitték, hogy kicsit hosszabb ideig – mondta Marsh.

„Nagyon elégedett voltam arra, hogy a lehető leghamarabb kijutjak oda.De a hat hét valószínűleg jó ötlet. Érintse meg a fát, ami mögöttem van.

„Nagyon jó érzés. A múlt héten elkezdtem szembenézni a bowlingokkal, és elkaptam néhány golyót. Nem volt gondom. ”

A Marsh arra törekszik, hogy a brit futamokat kedden összecsapja a Sixers-szel, és csütörtökön találkozzon a Melbourne Renegades ellen az Etihad Stadionban.

A Scorchers elkezdték nyáron az elmúlt héten nyüzsgő 48-szoros győzelem az Adelaide Strikers ellen.

A Mitchell Johnson korábbi tesztcsillagja 3-33-ra ugrott a meccsen.

De a rangos Scorchers toborzott a Sixers ellen, annak érdekében, hogy kezelje munkáját a verseny többi részében.

Share