‘A nő nagyon ideges volt’: a fejszdobás kíváncsi emelkedése volt az első randevú

Ez egy idegpróba. Pontossággal. És bűntudat. És nyilvánvalóan az élesített fejszék köré dobása most már divatos, mint első dátum. .

„Három első randevom volt” – mondja Joe, a fejléc-mester a Bury the Hatchet-nél, a város egyik legújabb fejszõ dobóruda.

Az egyik közülük a nő nagyon ideges volt. ”

A fejszék dobásának normalizálására valami Energybet olyasmit mond, hogy a fejszét viselő férfival való találkozás nem olyan buta, mint valaha lett volna.A fejszegetés az elmúlt évben csendben rajongott rajongók tömegét az Egyesült Államokban – olyan mértékben, hogy a decemberi világbajnokság Chicagóban kerül megrendezésre és az ESPN-en megjelenik.

A kamatot a számú bár, amely most lehetőséget kínál egy fejszék megbotlására, mindaddig, amíg egy fa célra irányul.És amíg a résztvevők nem részeg – az emberek által feltett általános kérdés az ésszerű tárgy és az alkoholfogyasztás ötvözésének bölcsessége. Videó lejátszása 1:22 Hogyan válasszuk ki a tökéletes első randevú helyét – videó

“Másfél órás ülés…és csak sör és borról van szó” – mondja Christine Meehan-Berg, a Bury the Hatchet Brooklyn helyszínének ügyvezető igazgatója.

“Nem tudom, hányan az emberek másfél órán belül megbotránkozhatnak. ”

Ha valaki a 90 perces periódusban eléri a mérgezést, elővigyázatossági intézkedéseket kell bevezetni. Meehan-Berg mondta az alkalmazottak „tippekkel képzett” – ez egy közös képzés a bár munkatársai számára, amely lehetővé Energybet teszi számukra az ittasság jeleinek felismerését.Ha van túlzott mértékű dagasztás, iszapolás vagy forgás, akkor az emberek nem engedhetik meg, hogy dobjanak egy fejszét. Átadtam a Tips tesztet.

„Tiszteld a fejszét. Ne mozgassa mindenütt. Ne csak dobja körbe az összes szándéktalanul – mondta Meehan-Berg, miközben a fejszét körbehúztam. De ne félj a fejszétől. Mert lényegében eldobja tőled. ”- Megnyomom a fűrészt. Visszahúzza ”: Tim Dowling a világ legjobb faforgácsaival szemben. Olvassa tovább

Az űrlap kulcsa a sikeres fejszék dobásának.A dobónak két kézzel fognia kell a tengelyt, a fejszét szemmagasságban tartva, mielőtt visszahúzza a feje fölött, és a fejszét a cél felé korbácsolja, miközben előrehajol.

Bárki, aki ismeri a YouTube sikertelen videóit, tudatában lesz éles tárgyak álló helyre dobásának veszélyei. Ha a fejsze, kés vagy kard a fogantyúval eltalálja a célt, akkor esély lehet, hogy visszapattanjon a dobó felé.

„Ez az oka annak, hogy azt mondjuk, hogy ne dobja el annyira keményen, amennyit csak tudsz. mert akkor nehezebben visszapattan ”- mondta Meehan-Berg.

Kiderült, hogy elég izgalom egy fejszét dobni. Kicsit csúnya. Kicsit veszélyes. Be kell lépnie egy ketrecbe, és a fából készült célt – amelyre számozott gyűrűk és egy festett Energybet live odds bullseye festett, kissé olyan, mint az íjászat – úgy tervezték, hogy a fejsze áthatolhasson rajta, csökkentve ezzel a veszélyt.De úgy tűnik, hogy az egész törekvés minden elfogadott fejsz-kezelési bölcsességgel szembesül. Facebook Twitter Pinterest Riporter Adam Gabbatt, a New York-i Brooklynban, Bury the Hatchetnél próbálja megtenni a fejszdobását. Fénykép: The Guardian

Óvatosan lobogtam az első fejszét a cél felé. Túl alacsony volt, és elég lassú. Meehan-Berg azt javasolta, hogy tegyek egy kicsit üdvözlendõbben. Emlékeztettem magamra, hogy miközben tiszteletben kell tartanom a fejszét, nem szabad félnem a fejszétől, és alapvetően olyan keményen dobtam, amennyire csak tudtam. Kellemes „dobás” hanggal behatolt a fába. Nem volt a gyűrűben, vagy bármi más, de jól érezte magát.

Tehát 20 percet engedtem, hogy újra és újra a fejszét egy fából készült deszkába dobtam. Felcsavartam az ujjam. Az izzadságtól lemostam a homlokomat.Kihívtam és legyőztem Meehan-Berg-t a 10 legjobb dobás játékában.

Jó volt. És ami a legjobb: a fejsze nem visszapattant, és beágyazódott a testbe. Még egyszer sem.

Talán a fejszdobás továbbra is növekszik, mint első randevú tevékenység. A jövőben előfordulhat, hogy a kijelölt találkozóhelyen csapdát csavarva jelentkezik.

Addig emlékezz csak arra, hogy biztonságban kell lennie és tiszteletben kell tartania a fejszét.

Share