Bajnokok kupa előnézete: Az Energybet vezet, hogy találkozzon a korábbi klubtal

Az Exeternek szüksége van egy pontra, hogy megszerezze az első helyet a medencében, és Stuart Hoggnak hátul álljon, hogy szembenézzen a korábbi klubjával. A főnökök elveszítették két előző Glasgow-bajnokság-látogatásuk során, ideértve két évvel ezelőtt, amikor a döntő hétvégén elmaradtak a negyeddöntőkben elfoglalt helyről, ám ez a tét az otthoni döntetlen az utóbbi nyolcban. A skót második sor, Jonny Gray, aki a következő szezonban Energybet csatlakozik az Exeterhez, a hazai csomagban van, míg a főnökök a katonai házvezetők nélkül vannak a versenyen, Dave Dennis és Jonny Hill. A La Rochelle pénteki esti összecsapása Sale-val alig számít matematikai kíváncsiságtól.

A medence két legfontosabb Montferrandben találkozik Ulsterrel, egy ponttal a Clermont Auvergne előtt. Mindkettőnek meg kell kvalifikálódnia a negyeddöntőbe, és az otthoni előny biztosításáról van szó.Clermont ebben a Energybet szezonban két európai otthona során 105 pontot szerzett, és két évvel ezelőtt 38-at helyezett Ulsterre. Morgan Parra vezet az oldalán 250. megjelenésekor, Nick Abendanon teljes hátralévőben tér vissza, míg Jordi Murphy és Marcell Coetzee visszatér az Ulsterhez, akik 100% -os rekordot védenek.

Ez a legszorosabban küzdött csoport három A csapatoknak esélyük van befejezni a csúcsot, bár a Racing 92 meg fogja őrizni ezt a helyet, ha vasárnap legyőzik Munstert. A Racing, amelynek otthoni formája a Top 14-ben nem volt következetes, majdnem teljes erővel rendelkezik, míg Munster, akinek a negyeddöntőben hiányozni kell, ha elvesznek és a Saracens nyeri az Ospreys-t, nyolc játékosra hívta fel a figyelmet, akiket a múlt héten pihentek. meccs Ulster ellen.A sármányok Anglia kontingenseik nagy részét pihentették a Swansea-i utazás során, hogy Energy Bet szembenézzenek egy olyan oldallal, amely ebben a szezonban csak egyszer nyert. George Kruis a második sorban indul, miközben Alun Wyn Jones visszatér a hazai oldalért, akik a középpontban George Northot választották.

Toulouse-nak két pontra van szüksége a medence feltöltéséhez, de óvatosnak kell lennie Connachttól Galway-ben, ahol három évszakot vesztettek el. A 14 legjobb bajnok közül nyolc játékosukból hat van, akiket ezen a héten a franciaországi Hat Nemzet csapatában nevezték ki a 23 országban, míg a Világkupa döntőjének Cheslin Kolbe a szárnyban van. Jack Carty és Bundee Aki visszatér a harmadik helyezett Connachtért, akik a Gloucesterrel a második helyezettért küzdenek. A Premiership oldal arca gyengítette a Montpellier-t Kingsholmon.Louis Rees-Zammit visszatér a szárnyba, miközben hat változás van előre az oldalról, amely a múlt hétvégén megverte Bathot, beleértve egy új első sort is.

Share