„Szeretnék jobban játszani”: 2018-ban kezdődik Tom Brady NFL csökkenése?

A hiperbole általában körülveszi a rossz Brady-kirándulásokat: elvégre nagyon ritkák, be kell lépnünk. Rendben, bár ezúttal valami észrevehetően más. Nem csak az ő kora (41), hanem az előadások módja is. Nem olyan zsigeri, mint a 2014-es Kansas City-i éjszaka, amikor Brady-t kétszer választották le, és Jimmy Garoppolo váltotta fel 41-14-es veszteséggel, de valami jól érzi magát.

Ez a vége? Nem. De kétségtelenül vannak figyelmeztető jelek – és Brady maga látja. “Nagyon szeretnék jobban játszani” – mondta Jim Gray-vel, a Westwood One-nál készített interjúban a héten. „A lehető legjobban szeretnék játszani a csapatom számára, és ezt kell elvégeznem.”

Brady összeállította az évszakok kvintettjét, amelyhez hasonlókat még soha nem látottunk. valaki az ő korában.Elrohant az emelkedőn, Garoppolo. Egy további pár Super Bowl címet igényelt. Egy másik játékban játszott, és felvette karrierje legjobb statisztikai játékát. Egyértelműen újradefiniálta az NFL öregedési görbéjét, ha úgy tűnt, hogy egyre fiatalabb. Az emberek ritkán kötnek öt ilyen évet össze az atlétikai csúcsukon, nem is beszélve arról, hogy a 40 éves korukba lépnek. Lehet, hogy annyira egyszerű, mint az eper elkerülése? Valamennyien elgondolkodtunk. Miért adta fel az NFL egyik legjobb játékosa 14,5 millió dollárt és egy év első helyezettjét? Bővebben

A 2018-as év más volt. Nem úgy, hogy Brady rosszul játszik, az, hogy egy kullancsot játszik a tipikusan zseniális szokásai szerint. A nyolcadik a teljes hátralévő értékben (DYAR) és 12. a lefelé-lefelé történő hatékonyságban (DVOA), olyan számok alapján, amelyek előtte állt: Aaron Rodgers, Cam Newton és Andrew Luck.Olyan számok, amelyek tökéletesen alkalmasak lennének minden normál játékos számára, de Brady nem csak senki; 45 éves koráig szeretne játszani. 50 éves koráig nem zárta ki a játékot.

Leginkább Brady-számok zavaróak a blitz ellen. Amikor a csapatok egy-két további védőt küldenek, Brady járókelőinek 59,6 pontja van, ez a legrosszabb pont a bajnokságban. A jó NFL-es hátvéd hagyományosan megsemmisíti a blitz-et. Amikor az ellenzék további védőt küld, akkor a vevő nyitva marad – vagy azt jelenti, hogy az egész fedélzeten egységes. A védekezés ritkán a legjobbak legjobbjait tükrözi. Valójában Brady-t kevésbé blitizálták, mint a játék bármely más hátvédjét ebben a szezonban (az összecsapásainak 15% -a).Az ellenzéki rendszerek megfejtésével és a védekező koordinátorok bolondossá tételével jó hírnévre tett szert, mielőtt kényszerítette a védekezést, hogy biztonságosan játsszon (mielőtt boldogan elválasztja őket egymástól) .Azon szezonban ugyanakkor olyan gyakran veri a védekezést, mint bármely más átlagos NFL bajnok, nem a legnagyobb időzítésen alapuló dobó, aki valaha is játszott a játékban. Mi ad? A probléma részben a vevők voltak, nem pedig Brady. Facebook Twitter Pinterest Brady új célpontja, Josh Gordon széles vevője, Clevelandről érkezése óta két érintést kapott.Fénykép: Stew Milne / USA mai sport.

A nagyok általában megtanulják a játék új módját, miután a karjuk elment, az előrejelzésen, nem pedig az atlétikai ajándékokon alapszik, ám Brady játékának mindig ez volt. >

A foltok felvétele csak a hátvéd szeme, a döntéshozatal és a csípő elegendő folyékonyságú ahhoz, hogy visszaállítsa a lábát, és időben kiszabadítsa a labdát. Mindez lassabban válik a kullancshoz, amint egy játékos öregedik. A védők gyorsabban haladnak. A lábak nem mozognak olyan gyorsan, mint szeretné. Ennek eredményeként a kézbesítés ideje túl rövid a része. Arra szoktunk, hogy Brady emeli körülötte lévők játékát. Még mindig eljuthat oda, de ez már nem garantált.

A mindenkori nagykövetek általában három eltérő út egyikét veszik.A testük kiszabadul, leesik egy teljesítmény-szikláról, vagy lassan hanyatlik, támaszkodva a körülöttük lévő szervezetre, hogy alkalmazkodjon. John Elway talán a legjobb példa az utóbbi forgatókönyvre. Addig vitte a Broncos-ot, amíg a teste nem tudott többet elviselni. Denver alkalmazkodott egy innovatív bűncselekmény telepítéséhez, amely kevésbé tette rá a hátvédre, és inkább mindenkire, és Elway a 30-as évek végén két Super Bowlhoz vezette őket. Regisztráljon a The Recap-hez, a szerkesztők válogatási heti e-mailjéhez. </P >

Brady nem annyira lecsúszott, mint a késő szakaszban lévő Elway, és a Patriotoknak ebben az évben nincs tehetsége nagykereskedelmi kiigazítások elvégzésére – hiányzik a támadó vonal és a védelem. De itt az ideje, hogy Bill Belichick és a társaság kezdje megtervezni a jövőt.Új-Anglia továbbra is nyerhet – hatalmas -, amikor Brady a jelenlegi szintjén játszik, de a csökkenő játék körül kell alkalmazkodniuk. Brady továbbra is a 10 legmagasabb szinten játszik, ő csak nem olyan nagy dolog, hogy befejezze a szezonot, mint a bajnoki öt legnagyobb járókelő. Sokkal jobban, mint valaha, van egy érzés, hogy közelebb kerülünk a végéhez.

Share