A Sunderland nem értékesít „felbecsülhetetlen” Jermain Defoe-t, mondja David Moyes

A Sunderland nem értékesít „felbecsülhetetlen” Jermain Defoe-t, mondja David Moyes

David Moyes leírta Jermain Defoe-t, mint „felbecsülhetetlen” és „nélkülözhetetlen” -et Sunderland számára, amikor hangsúlyozta, hogy a 6 millió fontos ajánlat, amit West Ham United előkészíthet a korábbi Anglia csatárára, meghiúsul.

Bár A Defoe már 34 éves, céljai szinte egyedül tartották a Sunderlandet a Premier League-ben az elmúlt szezonban, és ismét megmaradtak a túlélési reményeik a korábbi West Ham United, Portsmouth és Tottenham Hotspur lövöldözős csizmáiban.

„Nem, egy 6 millió fontos ajánlatot Jermain-nak nem kellene figyelembe venni” – mondta Moyes, miközben készen állt arra, hogy az oldala előtt találkozzon a korábbi munkáltatókkal a Manchester Unitedben. „Nem hiszem, hogy bármilyen árat vásárolna Jermain – ő felbecsülhetetlen, céljai annyira értékesek számunkra. Nem is gondolnék semmilyen ajánlatot.Jermain nélkül tényleg küzdene. ”

A Sunderland menedzsere félig gyanúsított Defoe, látszólag csúcspontja a Slaven Bilic januári vásárlási listájának, az örök ifjúság titkát sújtotta. „A statisztikái 2016-ban ragyogóak” – mondta Moyes. „Nem látom őt 34 évesnek – aki sokkal fiatalabb, vonat minden nap, és senki sem tudja azt mondani, hogy lecsökken benne.” Jermain Defoe: hogy a zöld tea növelte a Sunderland sztrájkjainak célját Bővebben

A Defoe 18 gólt szerzett tavaly 34 előadásban, és ebben a szezonban 18-at nyolc, 18-ban pedig egy rendkívüli sztrájksebesség egy olyan ember számára, aki gyakran küzdő oldalakon egyedülálló.A Tottenham Hotspur Harry Kane az egyetlen angol, aki az elmúlt naptári évben javította a gólszerzőket.

Bár Moyes – aki legalább három hónapja elvesztette befolyásos középpályását, Jan Kirchhoffot, miután a német porcsebészetet vette át egy térd – nincs hozzáállása a Defoe-nak magányos lándzsásként való telepítésével kapcsolatban, úgy érzi, Victor Anichebe megérkezik, mint új, rendkívül hatékony és látszólag újjászületett, támadó partnere.

„Azt hiszem Jermain megfelel, hogy valaki közelebb kerüljön hozzá, ”mondta Moyes, aki szeptemberben felajánlotta Anichebe-t, majd egy szabad ügynököt. „De Jermain tavaly megmutatta a célokat is.”

Az Anichebe és a Defoe részt vettek a Clubderland játékosai, munkatársainak és partnereinek a karácsonyi party-cum-karaoke estén egy helyi olasz nyelven étterem. – Nagyon régimódi és nagyon jó volt – mondta Moyes. – Kedves ételünk volt, majd a karaoke, ami mindig segít.Minden játékos ott volt, ami sokat mond.

Share