Annyira ideges, mint lehet, hogy – Barnet még több utolsó napot vár

„Olyan ideges, mint lehet,” mondja. – Tényleg élünk. Számunkra a klubvezetők, a megélhetésünk és a teljes hírneve a sorban áll. Azonban nem vagyunk azok, akik átlépik a fehér vonalat, hogy a meccset játsszák, így annyira, mint amennyire számít, az a tény, ami valóban számít, az az egyetlen dolog, amit nem tudunk igazán befolyásolni. Soha nem hagy el téged; a nap nagy részét töltötte, hogy más dolgokkal próbálkozzon, így nem kell gondolkodnia. ”„ Abszolút travesztus ”: Chesterfield bukása a Football League-ből | David Conn TovábbA világbajnokságban kevésbé egyenlő egészségügyi intézmény otthona, ahol az utolsó világbajnokság előtt Németország és Brazília volt. Az ilyen lenyűgöző, elbűvölő vendégek több, az alagsorban lakó világból megszabadult világ, amely sokkal inkább otthont ad ezen otthonos környezetnek.

Hét pont a biztonságtól és a nyolc játéktól a kaotikus szezon végén, amelyben Rossi Eames Mark McGhee és Graham Westley sikertelen varázslatokat mutatott a kocsányban, Kleanthous felvette a denevér-telefont, és újból kinevezte Allent, aki beleegyezett, hogy ötödik alkalommal menjen vissza az udvarházba vezetői karrierje során.Ez volt az utolsó, kétségbeesett dobás a dobókocka és az ő hatása azonnal, de négy győzelem és hét játékban nem volt elég ahhoz, hogy Barnetot lehessen kivonni a mocsárból. hagyja, hogy tovább dolgozzon ”- magyarázza Kleanthous az Allennel fenntartott kapcsolatáról, aki 2016 decemberében hagyta el a Barnetot egy jobb fizetésű munkához, a National League oldalán Eastleigh-nek. „Szereti, hogy maradjon, hogy vele együtt maradjon, és mindkettőnk megfelel. Nagyon erős véleménye van arról, hogy mit akar tenni és hogyan akarja megtenni.Csak támogatni kell őt, és hinni kell. remélem, hogy Coventry egy szívességet tesz nekik, ha Morecambe verte. „Mindig jobb, ha a saját sorsod a saját kezedben van, ugye? – De ez az, ami az, és örülünk annak, hogy egy kiáltással találkozunk. itt voltunk korábban, és korábban harcoltunk ki belőle, és korábban már le voltunk vonva. Vannak olyan csapatok, amelyek a bajnokság és a Premier League között jönnek, mert úgy találják, hogy keményen ugrik.Ezzel küzdünk a mi szintünkön, a Nemzeti Liga és a Labdarúgó Liga között. ”

Kleanthous habozás nélkül válaszol, amikor megkérdezi, hogy milyen tanácsot adna fiatalabbnak, ha idővel 1994-re utazhat, amikor 28-án lett a Futball Liga legfiatalabb elnöke. – Azt mondanám: „Ne csináld meg!” – válaszol egy szeszélyes dörgéssel. – Tulajdonképpen, tudod, ez borzasztóan nehéz és egészségtelen volt, hogy nem volt a legjobb, de nem sajnálom a döntést, amit azért tettem, mert szeretem ezt a klubot, és ez egy élvezetes utazás volt. fehér csuklós, több gyomor-csörgő csavarral és fordulattal.

Share