Eden Hazard: „Ha valaha elhagyom a Chelsea-t, akkor a liga megnyerése után lesz”

Eden Hazard: „Ha valaha elhagyom a Chelsea-t, akkor a liga megnyerése után lesz”

Nem kérdezhető meg a pillanatnyi megterhelő intenzitás kezelője, amikor csapata öt játékot nyert a visszapattanás nélkül anélkül, hogy egy célt vívott volna, és a csillagszereplőjük formája új szintre emelkedett. „Ha valaki elmondta volna nekünk a szezon előtt, hogy ha mindent megtettünk, Conte megkérdezte tőlünk, hogy megint legyen lehetőségünk bajnokká válni, mindannyian feliratkoznánk” – mondja Hazard, a Premier League játékosának a hónap díja. és a világ, a lábánál. – Megvettük. Ezt akarja tőlünk, és úgy véli, hogy meg kell tennünk valami különlegeset. Ha tudná, ott van velünk, a 12. emberünk a pályán. Látod, hogy játékos volt.Csak most és újra, amikor megpróbál rád, hogy ezt tegye, vagy hogy nehezebb összpontosítani, vagy még keményebben dolgozni, úgy gondolja: „Tarts egy másodpercet, mi 4-0-ra állunk öt perc múlva. Könnyű most, főnök. Nyugodj meg… – De ez így van. Ez az ő személyisége. Így működik. Sokat vár ránk, igényes, és soha nem hagyja abba, hogy többet akarjon a játékosaitól. De ha minden héten a győztes mérkőzésen van, nyilvánvaló az ő módszerei.

Megújultak mind a csapat, mind a talizmán.Chelsea a nemzetközi szünetben olyan formában zajlott, hogy a megszakítás kétségbeesetten nem tűnt el, és Middlesbrough megállt, hogy szembeszálljon az ellenfelekkel, akik vasárnap szeretnék helyreállítani a vad ritmust. pillanatok alatt szűkültek és megalázottak voltak az Emirates Stadionban, a félidőben töltött öltözőben, az Arsenal számára már elkerülhetetlen volt. A menedzser, aki a hiányosságokra tombol, délután 3-ra cserélt vissza, hogy megállítsa a vérzést, de ezzel hatékonyan jött létre a válasz. A 3-4-3-as védekező felvételük azóta is példaértékű volt, a támadó játékuk teljesen szaggatott.Everton két héttel ezelőtt igyekezett a Stamford Bridge rendszerét tükrözni, de nem tudott élni a házigazdák dinamizmusával. Ő egy mesmerikus előadás volt, az a fajta, amely az elkövetkező években a memóriában marad. Az Ashley Williams és Séamus Coleman elől ugráljon, mielőtt az oldalának nyitó céljába hullott volna, vagy 23 másodperc múlva a játékidő után, a pirouette és a törött ellenfelek triójáról, hogy elterelje a zavart. egy másodperc alatt.Hazard, aki Pedro jobb oldalára rúgta a labdát, Ramiro Funes Mori fölött tört ki a térbe, hogy összegyűjtse a spanyol hátsó kerékét és a ramját egy negyedik helyen, és a lövését, amit Maarten Stekelenburg a Pedro számára elnyerte az ötödik pontszámot. Conte a mérkőzés utáni vita nagy részét a potenciál fölé költözött, de tudja, hogy örökölt egy gyöngyszem. Bármelyiknek szüksége volt egy másik lengyelre. A Facebook Twitter Pinterest A veszélyes gyulladás, amelyet itt láthattunk, miután kínozta az Everton-t, a Chelsea, Antonio Conte legújabb menedzsere vezette. Fénykép: Glyn Kirk / AFP / Getty Images

A múlt szezonban a Chelsea oldalának felfelé és lefelé sérült a hírneve, de különösen veszélyes volt a Hazard.Az év korábbi kampányának játékosát és a címet nyert inspirációt csökkentették, az űrlapot egy sor gonosz sérülés okozta. Áprilisig tartott, hogy regisztráljon egy bajnoki célt. Most, hogy a csípő zsíros fájdalma visszaszorult, az oka iránti elkötelezettsége a Conte-nal márciusban ismételten találkozott, ahogyan az első három bal oldalán lévő szerepében is él.

„Fájdalom nélkül játszom” – mondja. „Tavaly bonyolult volt. Néhányan nem hitték el, de hosszú ideig sérüléssel játszottam. Soha nem voltam 100%, és ha nem teljesen illeszkedik, nehezen játsszon a legjobban. De jó volt a szünet az euró után, jó szezon előtti időszak, és kész volt. Megszabadult, igen.Ez néha úgy érzi, hogy sérülésmentes, és ha egy rendszer hozza ki a legjobbat. José Mourinho: Arsène Wenger az Arsenal-ról nagyobb tiszteletet kap, mint én További részletek

„Vissza márciusban [Conte-nak] beszélt arról a nehéz szezonról, amiről eddig voltam, és mit várt rám az elkövetkező évben. Nem vezettem sok gólt, de láttam, hogy én kaptam gólt. Beszélt velem az előnyben részesített rendszereiről, a 3-4-3-as, vagy akár kettő elölről. A munka iránti szenvedélye és lelkesedése nyilvánvaló volt. Világossá tettem, hogy nem szándékozom elhagyni egy ilyen szegény év után. Nem akartam így menni. Ha valaha elhagyom, akkor a bajnokság megnyerése után lesz. Magasra kell mennie, hogy az emberek a megfelelő okok miatt emlékezzenek rád.

„Eddig, az alatt, azért jutalmazzuk a munkát, amit behozunk.Minden megváltozott az Arsenalnál. Fordulópont. Elvesztettük a 3-0-at, megverték, de összejöttünk – a coaching személyzet és a játékosok -, és meghatároztuk, hogy a dolgok javulnak. Keresztút volt. Az első naptól, amikor négy évvel ezelőtt érkeztem a Chelsea-ba, és még a tavalyi szezonban, soha nem éreztem pánikot a játékosok között. Szakemberek vagyunk. Tudjuk, mikor rosszul játszunk, ha rossz játékod van, akkor dolgozol a képzésben, hogy helyes dolgokat tegyen, így a forma visszatér. Szóval ez volt az, amit tettünk. Emlékeztettünk magunkra, hogy jó játékosok vagyunk, ismerjük a minőségünket. Dolgoznunk kell, dolgoznunk kell, dolgoznunk és dolgoznunk kell jobban. Valami csak rákattintott.

„A rendszer változása hatással volt.Olyan nehezen alakítható, hogy ellen játszhassak: Belgium ellen játszottam [Conte] Olaszország ellen az euróban, és annak ellenére, hogy sok labdát láttunk, annyira nehéz volt lebontani ezt a védelmi blokkot. Öt meccsen csak egyszer adtak egyet a nyílt játékból, és amikor csapatok lépnek fel velünk, úgy találják, hogy nincsenek sok célpontja. Személy szerint ez lehetővé teszi, hogy jobban összpontosítsam a támadó részekre, a támadó oldalra.

„Én is így játszom Belgiumgal. Védelmesen, a nemzeti csapattal rendelkezem [Yannick] Carrasco-val. Itt van Alonso, aki mögöttem van, aki kicsit jobban megvédi, és felelős. Ez lehetővé teszi számomra, hogy jobban összpontosítsam a csapatok sérelmére. És ez működik.Sikerült pozitív hatással lennem a játékokban, és az űrlapom ott van. ”Facebook Twitter Pinterest Az Eden Hazard megmutatja az iskolás gyerekeknek, hogy rendszeresen megmutatták a Premier League-ben. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

Az ő állapota új magasságokat skáláz.Hazardot a hónap havi játékosának ítélték oda a Servite általános iskola, a Fulham Road és a Farnham St Polycarp gyermekei közül, a 14 iskola közül kettő közül, akiknek a Chelsea Alapítvány kísérleti programot nyújtott be az egyenlőséggel foglalkozó workshopok részeként. Egész évben épített Hídhídok kampány.

A diákok arcai megvilágítottak, amikor a klub mesterséges gyepén lépett át a klub új, Cobham-i fedett létesítményében, az állkapcsok, amelyek a padló előtt ütöttek, és a „Good délután, Eden Haz-Ard ”, a játékvezetővel ugyanolyan szintű hős imádat volt, amikor egyszer Zinedine Zidane-nak, Thierry Henry-nek„ és a francia játékosoknak, akik annyira sikeresek voltak ”ifjúságában.Hallgatott, ahogy a gyerekek ékesszólóan és lírai módon adták át a sokszínűségre vonatkozó elképzeléseiket, és a szerepek megfordultak, és egy sor, a padlón felvetett kérdés merült fel. Úgy látszik, most a „normális” hírnevet tartja. Az Anderlecht iránti hűségét ki van téve. Ő nem tudja, hogy hány gólt szerzett a Chelsea számára.

A klub osztálytermi alapú egyenlőségi workshopjait a Labdarúgó Szövetséggel együttműködve fejlesztették ki, és végül kiterjeszthetők, hogy elérjék az 500 iskolát az országban , a labdarúgás a társadalom akadályainak áttörésének eszköze.Veszélyt elővigyázatossággal helyettesítették Belgium vasárnapi 8-1 világbajnokságának Észtországban, amikor a borjúban kellemetlen érzés mutatkozott, de nem volt jele a sérülésnek, amikor csatlakozott a fiatalok kisméretű játékaihoz, mintha visszaélne volna Braine-le-Comte családi házában.A házuk egy pályára támaszkodott, és Eden és Thorgan örökre végigfutottak a kerítésen, hogy elveszítsék magukat a labdarúgásban, ahogyan fiatalabb testvéreik, Kylian és Ethan utánuk. Lawrence Ostlere Bővebben

Figyelemre méltó, hogy a jövő héten a testvérek, Claude Puel professzionális debütálásának kilencvenedik évfordulója, Nicolas Fauvergue 12 perc múlva helyettesítette az utazót. – egy éves, a Nancy 2-0-os hiányának megmentésére szolgáló teásút. „Nem láttam sok labdát, az időm nagy részét töltötte, és még mindig elveszett, de csodálatos élmény volt. Félelem nélkül játszottam.Ezt megtettem, mivel először egy labdát dobtam a hátsó kertembe öt éves koromban, függetlenül attól, hogy ez volt az első játékom, a 100. játékom vagy az 500. játékom. Még mindig csak 25 éves vagyok, csak fiatalok. De még mindig azt mondom, hogy élvezni kell, és ki kell fejeznie magát. Mindannyian élvezünk játékot. ”

Játékos tartalom, aki családjával Londonban telepedett le, és hangulata javult a honfitársa és barátja, Christian Benteke közeli szomszédja megérkezésével. A pár mindig beszélt a telefonon. „Amikor úgy döntött, hogy elhagyja a Liverpoolt, és lehetősége nyílt aláírni a Crystal Palace-t, egy jó klubot a Premier League-ben, ahol játsszon és gólt szerzett, mert csapattársai minőségben vannak, azt mondtam neki:„ Gyere Londonba.Gyere, gyere, mert egész idő alatt meg foglak találni. 2014-ben a Chelsea No10 láthatóan megrázta a délutánt. – De nem minden nap jársz ki egy futballpályára, nézd fel, és van egy hatalmas sas, aki leereszkedik rád – mosolyog. Facebook Twitter Pinterest A Crystal Palace kabala, Kayla, a Chelsea-vel való mérkőzés előtt 2014-ben ül, és Eden Hazard kész zsákmányt keres. Fénykép: Scott Heavey / Getty Images

Boro-nak meg kell találnia néhány módszert a belga és a Chelsea kopogtatására, ha sikerül a Teesside-nél.Conte csapata későn megállíthatatlannak tűnt, egy csapat szándéka, amikor az utolsó kifejezés emlékeit kiszabadította, és helyreállította a helyét a csúcson. A Riverside-n túlmenően a Manchester City és a Tottenham Hotspur találkozásaival párhuzamosan találkozhatunk a következő hetekben, és ez a derby különösen a szájvizű kilátással rendelkezik.

A Hazard ideje Angliában az a valóság, amellyel a 2015-ös Chelsea címét követelő döntő célokat érte el, és – a kiegyenlítőt jobbra és egyenesen a Spurs – Leicester City-nél, az év elején.Az éjszaka Stamford-híd többségének ünnepségei szinte ugyanolyan roppantak voltak, mint a keleti Midlandsben. „Ez volt a múlt év legjobb emléke a Tottenham-szal való versengés miatt” – tette hozzá. „A padon voltam, 2-0-at vesztettünk a szünetben, és ellene álltunk, és félidőn voltunk abban a öltözőben, mondván:„ Hölgyek, 26 év múlva elvesztettük itt Tottenham-t . Ez nem az a nap, amikor a rekord véget ér. ”

„ Elindított minket. Gary Cahill szögletből, majd a célomból gólt ért el…Még egy 2-2-es rajz is győzelemnek érezte magát, mert ilyen nehéz időszak volt, és tudtuk, hogy megsebesítettük a helyi riválisainkat Tottenhamben. Leicester volt az, aki igazán élvezte az éjszakát.Tehát igen, én szerettem a célokat, amelyek az elmúlt két évben eldöntötte a címet, de remélhetőleg ebben a szezonban fogok pontozni, hogy a trófeát visszajuttassam Chelsea-ba.

Ez talán hangzott fantasztikus egy kicsit több mint hét hete. Úgy tűnik, messze van az idegen.

Share