Labdarúgás átadása pletykák: Marko Arnautovic a Manchester United-be?

A West Ham tulajdonosai nem akarnak Arnautovic-t eladni, de úgy vélik, hogy készen állnak arra, hogy cseréljenek körülbelül 50 millió fontért és néhány ezer további követői ígéretét a Twitteren. West Ham nem biztos benne, hogy a 17,5 millió font Marlon Santos Angliában tudja-e csapkodni. szerepe az orosz televízió elemzőjeként a világbajnokság alatt. A portugálok tudják, hogy a képernyőn megjelenő előadásait messzemenően elemezzük, és úgy tűnik, úgy döntött, hogy ha a punditry-be költözik, akkor rendesen meg fogja tenni.Átkozott lesz, ha Chris Sutton szerelmesei megverik az ecetes naysayer tétekben. Közben Tottenham Hotspur azt tervezi, hogy visszaad egy útvonalat a Premier Ligába Florian Thauvin, a francia császár, akit a Newcastle United rajongók emlékeznek meg, csak azért, mert időnként szmokingot viselt a mérkőzésekre a st. James ‘Park. Marseille-be való visszatérés után Thauvin emlékeztette az embereket, hogy valójában egy klasszikus játékos, valamint egy szelíd öltöző, és Mauricio Pochettino szereti, amit lát. Soha nem tudod, Thauvin az új Moussa Sissoko lesz.

Mostanra már hallottad, hogy a Chelsea mindenképpen szeretne Robert Lewandowskit és Liverpool a Lyon Nabil Fekir-t akarja. Lehet, hogy valahogyan is tudatában van annak, hogy a Liverpool egy új kapusért néz ki.A romák tudták, hogy az Alisson-t kapják a világ rekorddíjának, különösen azért, mert a Chelsea is csatlakozott a hajszahoz. Ennek az az oka, hogy a Thibaut Courtois az Atletico Madrid felé halad. Ha Liverpool kettő és kettő együtt helyezné el magukat, megmenthetnének egy kis pénzt – nem sok mindent, az Atletico zsákot, Jan Oblakot. A barcelonai Jasper Cillessen szintén a radaron van. Mohamed Salah a világbajnokságban játszani fog, mondja az egyiptomi FA. Rafael Benítez időközben Joe Allen-t Newcastle-be vette.Everton egy pálcát vet fel Patrick van Aanholtnak, hogy Sam Allardyce-t vigyázza, aki boldogan dolgozott a Sunderland és a Crystal Palace játékosával, de soha nem kapja meg az esélyt az Evertonnál. A Goodison Park felszereltsége azt is szeretné, ha William Carvalho, aki az utolsó 437 átviteli ablakhoz csatlakozott angol klubokkal.

Az Aston Villa reméli, hogy John Terry helyett Tobias Pachonik, egy német, aki ingyenesen elérhető, miután elengedte a szerződését az olasz másodfokú Carpi-nál. Végül, Brazília legendája, Ronaldo a Real Valladolid spanyol oldal megvásárlását tervezi, amely szerint kevesebb, mint a £ 26m, amit a Spurs egyszer fizetett a Roberto Soldadónak.

Share