Pep Guardiola tagadja, hogy aláírja Virgil van Dijk-t a Manchester City-nek

Pep Guardiola tagadja, hogy aláírja Virgil van Dijk-t a Manchester City-nek

Pep Guardiola tagadta, hogy a Manchester City január közepén lesz a piacon, és elutasítja különösen azt a jelentést, hogy a Southampton Virgil van Dijk iránt érdeklődik.

„Nem fog jöjjön ide – lehetetlen – mondta a város vezetője. „Ebben a szakaszban nem hiszem, hogy januárban vásárolunk senkit, de ez a következő néhány hétben változhat.Lehet, hogy egy pozícióban erősítenünk kell, talán egy teljes hátra, de most nincsenek közvetlen terveik.

Guardiola azt mondja, hogy elégedett a rendelkezésére álló középpontokkal, és hogy semmi félelmetesnek kell lennie olvassuk el azt a tényt, hogy John Stones elmulasztotta az elmúlt két játékot, amelyek mindegyike a város győzelmét eredményezte.

„János javul; ha nem bízhattam volna benne, nem játszott volna volna olyan játékkal, amivel megvan – mondta a város vezetője. „Az egyetlen módja annak, hogy futballistaként javuljon, játszani, játszani és játszani. Jelenleg John keményen dolgozik az edzésen, hogy alkalmas legyen és felkészüljön, amikor eldönthetem, hogy újra játszani fog. Manchester City valószínűleg nem fog nagy átutalási ablakban tölteni, mondja Pep Guardiola. sokat játszott az elmúlt hónapokban.Karrierje első alkalom, hogy három naponta kell játszania, és alkalmazkodnia kell a Bajnokok Ligájához, és meg kell tartania a hangsúlyt. Természetesen Johnnak javulnia kell, ahogy Nicolás Otamendi-nek javulnia kell, mint ahogyan Aleksandar Kolarovnak is javulnia kell, és mivel Vincent Kompany visszatér. az Arsenal játékhoz négy. Tudom, hogy az emberek azt gondolják, ha egy játékos nem játszik, mert az edző már nem bízik benne. Ez nem az igazság.

„A mi munkánk kényelmetlen. Bizonyos esetekben igazságtalan, mert sok játékos érdemes játszani, és nem találok megoldást mindenkinek.De mindenkinek készen kell maradnia, mert a szezon olyan hosszú, és az új évben van a Kupa és a Bajnokok Ligája. ”

A Stones látszólag professzionálisan fogadta el a helyzetet, és érettségével lenyűgözte vezetőjét. „Fiatal és még mindig tanul, de sok személyisége van” – mondta Guardiola. – Van egy olyan karaktere, amellyel nagy csapatban játszhat. Minden nagy klub hatalmas játékosokat vásárol. A Chelsea, United, Arsenal, Tottenham játékosai mindegyike minőségi. A különbség a személyiség, hogyan reagálnak a rossz pillanatokban. Jánosnak van mit vesz.Nekem nincs kétségem a karakterével kapcsolatban. – Egyáltalán nem – válaszolta. – Határozottan nem, mert a játékom ilyen egyszerű. Raheem visszatért arra a szintre, ahol elkezdte a szezont, de nem tudjuk elfelejteni, hogy milyen fiatal. Általánosságban elmondható, hogy a teljesítménye magas volt, és szükségünk van erre a fickóra a csapatban egy ellen. Ő nem a legjobb gólszerző, de tudja, hogy mennyire fontos a gólszerzés, és megteheti, hogy szűk vagy széles körben használják.

Share