Ronald Koeman: Steve Walsh az Everton-t hozta létre az átviteli ablakhoz

Ronald Koeman: Steve Walsh az Everton-t hozta létre az átviteli ablakhoz

Az Everton frusztráló nyáron szenvedett az átutalási piacon, amikor az Idrissa Gueye, Yannick Bolasie, Ashley Williams és Maarten Stekelenburg leszállása ellenére nem tudtak biztosítani olyan ügyfeleket, mint Moussa Sissoko, Lucas Pérez, Kalidou Koulibaly és Manolo Gabbiadini.

Walsh késői érkezése Leicester City-ből, Everton első labdarúgó-igazgatójaként, július 21-én, hatással volt az átruházási üzletre, valamint Koeman vágyát, hogy Southamptonból való átállás után értékelje a rendelkezésére álló játékosokat. Ezzel a feladattal befejeződött, és Walsh átdolgozta az Everton felderítő hálózatát, és a menedzser ragaszkodik ahhoz, hogy a januárra kitűzött célok egyértelműen meghatározva legyenek. a Leicester City-n a boksznapon. „Meg kell tanulnod a csapat karaktereit.Látnod kell az egyensúlyt a csapatban, és természetesen egy kicsit más a véleményem a csapatról, mint az Everton klipjeit nézve a tavalyi szezonban, mert ideje volt dolgozni az egyes játékosokkal. Lukaku megmutatja Everton szándékát További információ

„A karakterek, erősségek, gyengeségek, a csapat szükségletei, több személyiség, több kulcsszereplő. És végül felfogod az elmédet. Természetesen már több időt töltöttünk januárra, mint nyáron. Steve pár hónapja van, új emberek, új kutatások. Most jobban felkészültünk, mint a nyáron. ”

Napoli Gabbiadini továbbra is potenciális célpontja a januárnak, a Manchester United pár Morgan Schneiderlin és Memphis Depay mellett.Koeman elismeri, hogy elvárja, hogy az Everton aktívabb lesz, mint a januárban szokásos.

Hozzátette: „Ha összehasonlítok Southampton-szal, akkor többet szeretnék csinálni most januárban, mint Southamptonban. De ez az egész, amire szükségünk van. El fogjuk veszíteni Gueye-t az Afrikai Nemzetek Kupájába. Hosszú távú sérülésünk van Bolasie-ban. James McCarthy sérüléseivel kapcsolatos fizikai problémáink vannak, és tudjuk, hogy Gareth Barry nem játszhat két-három naponta. Phil Jagielka-t nehéz időszakban tartjuk. Sokat kell gondolkodnunk arról, hogy mi a legjobb 11 és a legfrissebb 11 játékos. ”

Share