Mire számíthatunk a Lions bajnokság jövő évi új-zélandi turnéjára?

Legyünk őszinték, a Nagy-Britannia csapata visszatérése elsősorban az RFL általi marketing lépés, a játék gazdag örökségének kiaknázása alapján. Én mindezt vagyok érte, mint mások ezrei mellett. Richard Lewis jó indokok miatt a 2007-es sorozat után felfüggesztette a Lion Lions-t. Alig volt értelme Angliában, hogy csak a világkupán játsszon, és Nagy-Britannia, ez az epikus, turné legenda, abbahagyta a turnét. Lewis megígérte, hogy visszahozza. A sabbatical 12 évig tartott.

Két gyors történelem lecke. Az egyik: a négyévenkénti oroszlánutak az internetes Super League háborúval zárultak le. Nagy-Britannia 1984-ben, 1988-ban és 1992-ben utazott az Ashes sorozatra, és Új-Zélandon és Pápua Új-Guineában is tesztelte. Még 1990-ben is visszamentek, hogy csak a kivit és a kumulit játsszák.A 2019-es utazás hasonló lesz az 1996-oshoz, amikor Nagy-Britannia Ausztrália kivételével mindenki másnak játszott egy öt teszt turnéján. Utána nem volt túra. Nagy-Britannia 16 egymást követő otthoni játékot játszott a 2000-es évek elején! Anglia vége teszt sorozat savanyú nyomaton, Új-Zéland általi olvasással a kelta nemzetek. A völgyekből és a határokból egy évszázadra toborzás után, csak egy évvel azután, hogy a szakszervezet „nyitva állt”, Workington Welshman Rowland Phillips volt az egyetlen nem angol játékos az 1996-os Lions-csapatban. Nagy-Britanniában minden évben Írország és Wales nemzetköziek voltak, még pár skóciából is, de mindegyikük angol betűkkel kiemelkedett.Ír Brian Carney volt az egyetlen oroszlán, aki nem született vagy tenyészett Angliában Phillips utolsó sapkája 1996-ban és Lewis között, aki letette a függönyt. Facebook Twitter Pinterest Nagy-Britannia, Jamie Peacock és Gareth Ellis kapitányok 2007-ben ünneplik Új-Zéland verését. Fénykép: Bryn Lennon / Getty Images

Az óra fél évszázaddal hátra fordult. Az északi unióként kezdve a nemzeti csapat 1924-ben „Anglia” lett, és csak a második világháború után fogadta el „Nagy-Britannia”, mert annyi walesi, több skót és alkalmi ír volt benne. Ha a jövőben az oroszlánok század teljesen angol, mi értelme lenne Nagy-Britanniának hívni?

Lényeges, hogy az RFL veszi-e a lehető legjobb csapatot, vagy egy olyan csapatot, amely a Brit-szigeteket képviseli?Tekintettel arra, hogy a javasolt ütemterv szerint lesz néhány hétköznapi játék, a szokásosnál nagyobb osztagokra lesz szükség. Az edző kinevezése mellett – amelyet az RFL feltételezett Wayne Bennettnek annak ellenére, hogy nem konzultált a testülettel Walesben, Skóciában és Írországban – a teljesítményegységnek néhány fontos politikai döntése van.

I vagy a legerősebb támogatható csapatot választja, amelybe beletartoznak néhány kelta nemzetekből származó antipódusok, vagy a legerősebb 20-at, és biztosítja, hogy a többi csapat tükrözze a Brit-szigeteket. Ennek magában kell foglalnia a szentek walesi szélsőjét, Regan Grace-t, és vitatkozhat a klubtársa, Morgan Knowles és a Wigan prop Ben Flower, vagy az ír trió, Louie McCarthy-Scarsbrook, Michael McIlhorum és Oliver Roberts ellen.Az arányos képviselet és a király testvérek, Joe Philbin, Kyle Amor, teljesen illeszkedő Joe Wardle szintjén a játékosok játszhatnak Samoa-val és Fidzsi-szigetekkel. Bennett akár néhány súlyos ketrecben is csörgethet, ha ráveszi az ex Wales-t Tyson Frizellre a kengurukról.

Van egy másik kérdés: Skócia és Írország kérheti a legjobb játékosaikat, hogy maradjanak hátra, hogy segítsenek nekik a világkupára jutni!

Az RFL számára egyszerű győzelem az lenne, ha összegyűjtik egy Lions munkatársat, amelynek mind a négy nemzet képviselői vannak. A Castleford-i mesterlövészek, Daryl Powell és Ryan Sheridan repülhetnének az Írország lobogója alatt, és szerepet vállalnék a korábbi skóciai edző, Steve McCormack, a Wigan Warriors játékvezetői jóléti menedzsere, és a Wales-i szupermo John Kear számára.Ez a kettő több, mint szinte bárki máson ismeri a nemzetközi turnékat, kivéve magát a Bennett-t. Klubhívás: Team Colostomy UK

A sztómával élő emberek előtt álló kihívások tudatosítása érdekében a Team Colostomy UK azért használja a játékot, hogy elérjék potenciáljukat. Ahogyan Giovanni Cinque szóvivője és támaszpontja szerint: „Ha sztómával játszhat a legnehezebb kontakt sportban, akkor bármit megtehetsz.”

Övék egy „befogadó” csapat: néhány játékosnak sztóma, másoknak barátok vannak a feltétellel, és mások csak segíteni akarnak a figyelem felkeltésében. A Colostomy csapata a múlt hétvégén a Featherstone-ba indult a Tag játékára. A Halifax kurva, Ben Kaye edzőjeként 8-8-at húztak a PDRL United oldalán.Csatlakozhat az angliai nemzetköziekhez, Josh Charnley és Oli Holmes, valamint az írországi Api Pewhairangihoz, ha weblapjukon és a Twitter-en mutatják be az ügy iránti támogatását. Mutassa be az USA Rögbi Liga világkupája kapitányát…és bioélelmiszer-vállalkozót. p>

Az USA és Jamaica szombaton Jacksonville-ben találkoznak, hogy helyet szerezzenek a 2021-es világkupán. Az USA előrejelző módon elcsípette Chilit az elődöntőkben a brooklyn-királyi szélső Brandon Anderson négypróbás debütálásával és a középpontjától, Barrow-tól Ryan Burroughs-rúgással végzett trükktel.A Sheffield Eagles veterán, Mark Offerdahl két első félidővel behúzott, a Hull FC csillag, Bureta Faraimo pedig a második a Hawks oldalán, egy fél tucat USARL csapat játékosaival. , A Wakefield szélsője, Ben Jones-Boshop és a Leeds teljes hátú Ashton Golding a próbák között, miközben a kanadai kihívást félbeszakították. A jamaikai bajnokok, a Duhaney Park bajnoki élettapasztalataik vannak a csapatban. Célvonal-lemorzsolódás.

A következő világkupa 2021. október 23-án kezdődik, és a november 27-én végződik. Amikor a sorsolás megtörténik, a 2017. évi féldöntősök az 1. potban, a vesztes negyeddöntők pedig a 2. potban lesznek. Wales és Franciaország a 3. potba kerül, és szombaton csatlakoznak az USA és Jamaica nyertesei.Tehát ha Írország és Skócia átjut a következő évi selejtezőken, akkor az egyik vagy mindkettő a 4. potban lesz, és lehet, hogy két játékot kell nyernie, hogy kilépjen egy olyan csoportból, amely Ausztráliát, Fidzsi-szigeteket és Franciaországot is magában foglalhat. Sok szerencsét ebből.

Ha Danny Addy egyik késői rúgása Szamoa ellen Cairnsben átment, vagy McCarthy-Scarsbrook tartotta a labdát, amikor átlépte a Pápua Új-Guinea, Skócia vagy Írország próbavonalát. most kényelmesen ült a Pot 2-ben. Nagyon csúszó ajtók. Ötödik és utolsó

Vannak új tagok a „League Dad, Union Son” klubnak. Gary Graham (Newcastle), a korábbi Carlisle és a Skócia bajnoki George fia, Skócia végül felhívta az uniót.És Bath’s Zach Mercer csatlakozott Owen Farrellhez és George Fordhoz (és az egykori Anglia rögbi liga bajnokhoz, Chris Ashtonhoz) az Eddie Jones legújabb Anglia csapatában. Gary Mercer mind Halifaxben, mind Castlefordban játszott és edzett, mielőtt elfogadta az unióból származó csábító ajánlatot. Miközben Gary edzett a Glasgow Warriors-ban, fia, Zach nyáron az edinburghi bentlakásos iskolában és a glasgowi bajnokságban játszott szakszervezetet. Zach elismeri, hogy még mindig álmodik a Leeds Rhinos-ba való játékból. „Apám mindig viccelődik, hogy nem vagyok elég nehéz a bajnoksághoz – azt hiszi, hogy nehezebb.”

Share