Sport fogadas bonusz


Ha ebben a fogadási típusban kombinációs fogadásra kerül sor, akkor azt mindig az adott meccsek 70. percéig kell tenni, teljesen mindegy ilyen szempontból, hogy hanyadik percben járnak az adott meccsek.

Eszébe juthat az embernek, hogy megfogadja előre a 0-0 kimenetelt, ezt azonban nem javaslom, mert csak kis mértékben csökkenti a veszteséget ha tényleg bekövetkezik, hogy nem lesz gól (kb. Vigyázni kell, hogy 09:30 előtt kell leadni a fogadást, mert fél percig nem enged fogadni, utána pedig már a következő 10 percre enged csak. Első lépésben még a meccs kezdete előtt fogadni kell arra, hogy az első 10 percben esik gól.

A Bajnokok Ligája klubja, Bayer Leverkusen 2-1-es veszteséget ért el a hazai Kölnben, és Kyriakos Papadopoulos védelmezője a szlovéniai nemzetközi Dominic Maroh pedig szinte mindkét gólt szerezte a látogatók számára. A Bundesliga bajnoka, a Bayern Münchennek csak egy fele kellett, hogy szombaton a VfB Stuttgartot lebontják, mivel a bajnoki tetején a nyolcadik ponttal növelték vezető szerepüket egy másik erős támadási teljesítmény mellett, és a negyedik egymást követő címet tartották. A lényeg az, hogy ki gólt szerzett, és aki nem szerezte meg a pontszámot, ez az, aki megérdemli, hogy megnyerje a játékot, mert elég tettek.

Néhány esélyt megtartó mérkőzésen Cameron Jerome 9 perccel kilencven percet adhatott Norwichnak, ám annak ellenére, hogy a hat yardos dobozban nem volt vitatott és áldott az idővel és a térrel, valahogy sikerült Robbie Brady baloldali keresztjét magasra és szélesre irányítani. Jonny Howson második felének fejléce Swansea-nak csak egy győzelmét jelenti szeptember eleje óta; a szezont ígéretes kezdet után veszélybe sodorhatják a kiesési csatát, hacsak nem javítják gyorsan.Licester City Jamie Vardy szemét rekordot szerez a rekord felszámolása után a Watford legyőzését illetően Tovább…

Top