Ideje a bajba jutott Brian France-nak elengedni Nascarot

Vagy legalábbis erre gondolja a Nascar 56 éves vezérigazgatója és elnöke, mióta őt augusztusban letartóztatták a vezetés gyanúja miatt, amikor alkoholizált és illegálisan birtokolták egy ellenőrzött anyagot. A viszony azért történt, amely egyébként történelmi Nascar-idény lett (három versenyző összesített 20-at a 35 győzelem közül). Ahogyan a New York-i Sag Harbor rendőrsége elmondta, Franciaországot áthúzták egy stop jel átlépése miatt, és káros állapotban találták. Állítólag vér-alkoholszintje 0,18 értéket adott vissza, több mint kétszerese a New York-i állambeli határértéknek. A helyszíni kutatás során öt oxikodontablettát merítettünk fel. Elegendő volt, ha Franciaországba börtönbe szállították egy éjszakára. A NASCAR vezérigazgatója, Brian France távozik a távollétről a DUI és az oxikodon letartóztatása után. Tovább

A címségeknek önmagában kellett volna elkészíteni őt.Rózsaszín és puffadt böngészőjének a puccsnak kellett lennie. Ami még sportfogadás rosszabb, nem ez volt az első alkalom, hogy Franciaország rossz okokból jött be a hírekbe. 2006-ban megütött egy fát vezetés közben a floridai Daytona Beach partján. Egy tanú azt mondta, hogy Franciaország „nagyon meggondolatlan sebességgel” hajtott, és “a saját lába alá esett”, miután kiszállt az autóból. Franciaország a balesetet abban fogja hibáztatni, hogy vezetés közben szódát fogyasztott, és a rendõrség hitt benne.Azt állították, hogy Franciaországnak különleges bánásmódban részesültek egy Nascar-erődként ismert területen, ám egy későbbi rendőrségi vizsgálat további intézkedést nem eredményezett.

A nagyobb sport bajnokság bármelyik másik főnöke számára, e botrányok túlságosan kínosnak bizonyultak a túléléshez. (Bizonyos, hogy a Nascar gyártó Toyota nagy parókái összecsendültek, amikor elolvastak, hogy Franciaországot ismét egy Lexusba vonják át.) A figyelemre méltó kivétel a Jim Irsay 2014. évi letartóztatása a kábítószer-vezetés gyanúja miatt. Franciaországhoz hasonlóan Irsay-t, az NFL Indianapolis Colts tulajdonosát receptre sportfogadás kapható gyógyszerekkel szedték el a személyén. Irsay választhatatlansága miatt egy évet töltött próbaidőn és 500 000 dolláros bírságot fizetett a bajnoki bajnokságban. Azóta viszonylag alacsony szintű profilja van.

Franciaország?Határtalan szabadságon van, és várhatóan így is marad, amíg az ügyét el nem bírják. (Szeptemberben bejelentette a nem bűntudatot.) A munka teljes visszatérése nem vitatható. Franciaországnak csak zöld fényre van szüksége a Nascar igazgatótanácsától, az irányító testület ideiglenes vezérigazgatójától és a nyilvános forgalmazású társaság vezérigazgatójától, amely a legtöbb Nascar helyszínt birtokolja és üzemelteti. És mivel ez az utóbbi két ember Franciaország nagybátyja (Jim) és nővére (Lesa France Kennedy), akkor azt kellene gondolni, hogy van ez a táskájában.

Mégis: nem lenne az meglepetés, ha valójában távol maradt. Franciaország mindig úgy jött el, mint a lázadó áldozat, aki nem akarja a családi vállalkozás részét. Az elnök-vezérigazgatói feladatát úgy látja el, mint a be nem jelenés feladata.Ha valami megkülönbözteti a 15 éves hivatali idejét, akkor az az ötlete, hogy a lehető legtávolabb működjön Nascar utazó cirkuszának határain kívül. Ritkán mérlegeli nyilvánosan a heti-heti ügyeket, és nem szokott versenyeken részt venni. Végzetes forgalmi megállása vasárnap este Franciaország könnyen megérkezhetett egy közúti tanfolyam kiállításán, kb. 250 mérföld távolságban a Watkins Glenben. Nem ő nagyapja (Bill France Sr) vagy apja (Bill France Jr), az elődei, akik nemcsak a milliárd dolláros iparággá változtatják a bootleg sportfogadás bónuszt verseny versenyének örökségét, hanem élvezték az utazást. Nyilvánvaló, hogy Nascar nem az a dolog, amely reggel felkel az ágyból Franciaországban. Miért maradna tovább? Facebook Twitter Pinterest Chase Elliott (9) versenyez Ryan Blaney-vel a Can-Am 500 során az ISM Raceway-n, Avondale, Arizona.Fénykép: Rick Scuteri / AP

Az biztos, hogy a munka nem olyan, mint régen. A Nascar televíziós értékelése szabadon esik. A kevésbé robosztus részvétel arra késztette néhány pályát, hogy kihúzza a tribünket. Olyan komor valóság, amelyet Nascar szeretne ellensúlyozni a rajongók közösségi média elkötelezettségével kapcsolatos tényekkel és adatokkal. Ne törődj vele, hogy a tweet nem tölti be az üléseket.

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a sport népszerűségét előidéző ​​sátornevek visszavonultak. Márciusban az Lowe bejelentette, hogy levágja Jimmie Johnsont, egy hétszeres bajnokot, akit a hardverüzletlánc már az utóbbi 17 évben csődbe ment.Szeptemberben a Furniture Row Racing, az egy személygépkocsi csapata, amely megragadta a tavalyi Kupa-sorozat bajnokságát, és kész arra, hogy megismételje, amikor a Nascar vasárnap a Homestead-Miami Speedway autóversenyen rendezi a szezon döntőjét, bejelentette, hogy az év végén bezárja az üzletet. “Pénzt kellene költenem ahhoz, hogy versenyképes csapatként folytathassam” – mondta Barney Visser tulajdonos -, és ezt nem fogom megtenni.

Hirtelen egy örökség-társaság, amelyet az apától adtak el. Úgy tűnik, hogy a három generációs fia számára közel áll a vonal vége. Májusban a Reuters arról számolt be, hogy a Nascarban ellenőrzést gyakorló francia család csendben kutatja a többségi részesedés eladásának lehetőségét.Egy hónappal később a Forbes kijavította a nyilvántartást, megjegyezve, hogy a család valójában kisebbségi részesedést kíván eladni, és továbbra is az üzleti irányítás fenntartására törekszik. Valójában ennél sokkal világosnak tűnik: nem valószínű, hogy Franciaország annyit fog profitálni, mint rokonja. A Franciaországnak a volt feleségétől való elszakadásával kapcsolatos bírósági dokumentumok szerint nincs tulajdonosi részesedése a Nascar-ban. Kyle Larson: Nascar vonakodó ázsiai-amerikai úttörője a cím felé versenyez tovább. Túl sokat kell aggódnia: e bírósági iratok szerint Franciaország 2005-ben 554 millió dollárt ért el. És ha a vagyona azóta elhalványult, rendben tarthat tanácsadói életét.Végül is a vezető biztonságának új korszakát vezette (2001 óta nem történt halál a nemzeti sorozatversenyen), faji és nemi sokféleség beáramlását váltotta ki, és tárgyalásokat folytatott a jövedelmező hosszú távú televíziós üzletről, amelyet jelenleg tartanak Nascar együtt. Vagy létrehozhat egy alapítványt. Vagy csak lehűthet és örökítheti meg örökségét.

Akárhogy is, tiszta szünet, ez a sport és az ember számára előnyös.Franciaország nélkül Nascar megfigyelés nélkül képes kezelni egzisztenciális válságát; véget vethet annak a vegyes üzenetnek az örökségéhez, amely az alkoholhirdetések autóba helyezésétől a sokszínűség hirdetéséig terjed, miközben megőrzi a rajongói bázist, amely rendszeresen beilleszkedik a Konföderáció zászlójába.

Nascar nélkül Franciaország akadálytalanul beszélhet, mivel megtett egy 2016-os kampánygyűjteményen Donald Trumpért. „[Trump] a családdal nyer – mondta Franciaország. „Bármely gyermeke, büszke lehet arra, hogy a családja részévé vált. Így ítéljük meg a győztest, hogyan kezelik valaki azt a családot, és nevelik fel azt a családot. ”Franciaországnak nem kellene aggódnia, hogy az ő támogatása hogyan hat vissza a társaságra.Ha valóban Franciaország harcol a függőséggel, akkor magának kell szívesen látnia az egészségét. (A közelmúltban Trump, aki Franciaországnak barátot hív, viszonozta a támogatást, mondván, hogy a megtévesztett Nascar-végrehajtó „nagyszerű állapotban lesz.” p> Valóban, Franciaországnak lehetőséget kell adnia Nascar számára a továbblépésre. Van olyan karrier-vezetők, akik zökkenőmentesen átvethetik Franciaországot. (Néhányan azt tapasztalhatják, hogy előléptetik egy már elvégzett munkába.) A lényeg: Franciaország számára ez alkalomnak tűnik, hogy kitépje magát a nyilvánvaló középhasználatából. Lehet, hogy ez az utolsó esély, hogy Franciaország megteszi a saját útját.

Share