Költségek megtakarítottak: Japán rögbi szakszervezeteinek mindössze 13 fontot fizetnek naponta

Ha Eddie Jones figyelmeztetése, hogy szombaton „fizikailag összetörik” Angliát, nem eléggé megrontotta Japán játékosait, az edzőjük feltárta, hogy a csapatát csak 13,64 font (2000 jen) napra fizetik hazájuk képviseletére.

Ez az összeg nem fedi le a steaket (£ 19.45) vagy a hamburgert (£ 13,75) a divatos délnyugati londoni szállodájukban, és sokkal kevesebb, mint Anglia 23 fős csapata, akik £ 25.000 mérkőzés egy emberre.Eddie Jones felszólítja Angliát, hogy „fizikailag összetört Japánot” Olvassa tovább

Azonban Jamie Joseph azt mondta, hogy a csapata jobban aggódik a Twickenham-nél, mint bármely pénzügyi jutalom. „Azok a srácok, akik amatőrök, a vállalatok alkalmazottai, naponta 2000 jen kapnak.Míg a profi játékosok, a csapatunkban lévő külföldiek nem kapnak fizetést Japánért való játékért.

„De azért teszik, mert magas szintű rögbi játszani akarnak, amit nem kap Japánban. Egy olyan csapat, mint Anglia, egy nagyszerű lehetőség. Ha azt mondja, hogy összesen különböző ösztönzőket kaptunk, és csak ki akarunk menni, és hátra hagyjuk a lábnyomunkat. a hétvégén, hogy Japán csapata „menjen a templomba és imádkozzon”.Ugyanakkor elismerte, hogy a Twickenham-nél a fiatal csapata ellen tud állni. – mondta Joseph, aki lemondott a Super Rugby oldalán a Sunwolves-ről, hogy teljes mértékben a hazai csapat előkészületeire sportfogadás összpontosítson a következő év Rugby világbajnoksága előtt. „Egy-15-ig elég nagyok a blokkjainkhoz képest. A nap végén a rögbi meglehetősen egyszerű, lendületet kell teremteni a meghatározott darabokból, és ez az első kihívásunk, és azon dolgozunk.

„Ha meg tudjuk csinálni, akkor próbálkozhatunk és ezt tettük az All Blacks ellen, és ezt megtettük az első csoportos csapatokkal szemben, Franciaország, Wales.De a Twickenhamban játszunk, és a játékosok másfajta lábbal fognak élni. A játék Angliában nagyon különbözik a világ többi részétől, és van egy reális lehetőségünk.

Néhány kulcsszereplő hiányában Joseph várhatóan eléggé tapasztalatlan csapatot fog vérelni Twickenhamben, bár a kapitány, Michael Leitch, aki a 2015-ös Rugby-világbajnokságon Japánot inspirálta a dél-afrikai győzelemre, amikor Jones a Brave Blossomsért felelős volt, még mindig a sorban áll. A bontás: regisztráljon és kapjon heti rögbi unió e-mail címét. </P >

„A világbajnokság után valódi rögbi láz volt a csapat sikere miatt” – mondta Joseph. „A játékosok többsége most már tovább lépett, így újra kellett újjáépíteni és új srácokat hoznunk.Megtelepedett, de Japánban a várakozások mindig magasak. Minden csapat, akit edzettem, mindig remélem nyerni. Külsőleg nem hiszem, hogy sportfogadás sokan vannak ebben az országban, akik azt hiszik, hogy meg tudjuk csinálni.

Japán, aki hétfőn esélyes körülmények között képzett, akkor az időjárásnak jónak kell lennie ahhoz, hogy segítse a gyors paced fázis lejátszása. „Amikor megkaptuk a labdát és a srácok nagyon izgatottak a játékról, más játékstílusunk van; nem vagyunk olyan nagyok, mint mások, de gyorsak vagyunk – mondta Joseph.

„Nehéz körülmények között nehéz a játék folytatása, ezért reméljük és imádkozunk egy kis időjárásért .Nem vagyok biztos benne, hogy megyek a templomba!

„Nem akarjuk, hogy az eső elinduljon, és azt hiszem, az elmúlt pár évben sportfogadásmegmutattuk, a játékunkat keményen tudjuk nyomni.

Share