Pascal Gross Brightont áthalad a vonalon, a Manchester United ellen

Brighton a nyáron a felsőbb osztályba való visszaállításuk óta rengeteg giddy csúcsot élvezett, de ez győzelem volt mindenki számára. Az első győzelem biztosításával 36 év alatt Chris Hughton csapata biztonságos. A végső fütyülésen az Amexet körbefutó megkönnyebbülés hulláma gyorsan elkeseredett örömre fordult.Egy évig a tenger mellett, a Sussexben lesz a legmagasabb repülésű futball.

Ez egy dicsőséges módja a szezon sportfogadás bónuszok céljának elérésére, sikerre jutott, ahogy Pascal Gross fejléce pontosan 28,3 mm-re éri el a célvonalat mielőtt Marcos Rojo el tudta akasztani az erőfeszítést, és az egyiket, amit a játékosok a mérkőzés utáni győzelme örömmel tölt el.

A bruttó kiemelkedő volt, mivel az első szezonjának nagy része volt Angliában, miután az Ingolstadt kilépett a Bundesliga-ból.A német elkötelezettség, hogy elérje José Izquierdo központját, amely David de Gea kesztyűjét lecsúszott a távolabbi testek testeiből, összefoglalta a hazai oldali sürgős vágyát a biztonság biztosítására, még akkor is, ha a cél ünnepségeket rövid időre késleltették a játékvezető órájáig Buzzed.Brighton 1-0 Manchester United: Premier League – élő! Bővebben

Az Albion bejárata mindig ijesztőnek tűnt, az utolsó héten pedig a Premier League-bajnokok és a Bajnokok Ligája döntőseire érkeztek.Mégis március eleje óta első alkalommal nyert, és egész éjszaka az Egyesült Királyságot kényelmetlenül érezték, a félelmét a késő csípés miatt elfojtották a szezon farkában. ez a bajnokság a szezon munkáért – mondta Hughton. – Ha ma elvesztenénk, és a következő két és valahogy leesett volna, az igazságtalanság valódi érzése lett volna. Általában, ha megnyerjük ezt a fajta játékot, mert jó szinten játszottál, és talán a birtokosodnak jó mentéseket kellett tennie, vagy hiányzott néhány esélye. De az Egyesült Királyságnak nem volt egyértelmű esélye a 90 perc alatt. Jó értéket értünk el a győzelemért.

Ez egy alulbecslés.Brighton támadó megközelítései egész éjjel biztosabbak és nyomasztóbbak voltak Izquierdo és Anthony Knockaert vezetésével. A házigazdák hátsó sora elkeseredett és szervezett volt, középpályájuk méltányos és energikus volt, és az Egyesült Államok egyik középső felének sem volt könnyűnek lenni, amikor megpróbálta leküzdeni a csodálatosan kínos Glenn Murray-t. De Gea lenyűgöző első fele mentesítette a támadót a internetes fogadóirodák távolságtól. Izquierdo hasonló módon meghiúsult volna, mielőtt José Mourinho visszaszoríthatná a játékosokat a öltözőbe, hogy egy öltözködésbe kerüljön. Facebook Twitter Pinterest A Brighton játékosai megünneplik a Gross célját, a kapus Mat Ryan pedig a pálya hossza mellett fut.Fénykép: Mike Hewitt / Getty Images

Ez az első alkalom, hogy United a három kiemelt csapatban megverték a legmagasabb repülési szezont, és bár még mindig valószínűleg befejezik a második helyet, néhány kínált lehetőség hogy ezt a bizonyítékot lenyűgözze, most érdemes belefoglalni az FA-kupa döntőbe. A portugálok az első félév nagy részében képzeltek az undorról, végül visszavonultak a technikai területéről, mintha egy olyan előadásból való távolságra kerülne. Ahol az Albion sürgős és energikus volt, a látogatók szörnyen lazaak voltak.

Az egyszerű passzokat ismételten nem játszották le, a csapattársak vakon és félreértő kollégáikat futották, a hullámhosszuk örökre elkobozódott.Sloppiness megfertőzte a látogatók megközelítését, Marcus Rashford és Anthony Martial, a játékosok számára, akiknek szembeszálltak a nagyobb részvétellel, vagy túl izgatottak ahhoz, hogy lenyűgözjék vagy túl rozsdásak legyenek, hogy magukat igazsággal tegyék. Végül a sérült Alexis Sánchez és Romelu Lukaku valójában a saját távollétében megnövekedett hírnevükkel jöttek létre.Mindkettő reméli, hogy alkalmas lesz a Wembley-nél a Chelsea.José Mourinho játékára, a Brightonban pedig a Manchester United bites résztvevői veszteségét okozza. További információ

Az Egyesült Államok legjobb lehetősége a végső sípszóhoz közeledett, Rashford egy Visszatérés a belsejében a helyettesítő Jesse Lingardnak csak a büntetőterületen belül, csak azért, mert a korábbi Brighton-kölcsönző elcsúsztatta a lövését, amint Shane Duffy belépett a kihívásra.

amint kihagyták az esélyt, gratulálunk.A United menedzser mindezeket látta, amikor elismerte a mérkőzést, de tehetetlen volt, hogy megakadályozza a fordítást. Regisztrálj a Fiverre, a napi futballcímünkre.

végül elveszíthetné magát a bosszantó huddles-ben, ahogy az eksztatikus otthoni támogatás viszketett a játékfelületre, hogy csatlakozzon hozzájuk. Ez volt az éjszaka.

Share