Steven Gerrard, aki Rangersbe megy, ad a skót játékot, melyet meg kell ápolni

Egy évvel ezelőtt Pedro Caixinha hivatali idejének kezdeti szakaszai riasztó harangokat indítottak, amelyeket nagyrészt figyelmen kívül hagytak, amíg az európai megalázás a luxemburgi ellenfelek kezében új szezont indított. Caixinha, akinek kritikusai idegengyűlölésnek voltak jelölve, októberig lecsupaszkodtak.

A forgatókönyv most teljesen más, mivel az Ibrox fervor teljesen indokolt. Elfelejtették a rudder nélküli hét hónapot. A Rangers követői veszélybe kerülhetnek azzal, hogy elcsábítanak egy nevet, de meglehetősen elcsábítja a nevet.A skót labdarúgás legbiztonságosabb, a legtöbb főcím-megragadó mozdulata évtizedek óta túlmutat Govanon és egy online sportfogadás olyan klubon, amely jelenleg távoli helyet foglal el a város versenytársai számára. Steven Gerrard munkáltatói által választott szkepticizmusa mostanra az egyik oldalra kerülhet. Végtére is, ez nem igazán számít; a legfontosabb véleménye, hogy a Gerrard, hogy a Rangers kezelése okos lépés. Gerrardnak egyértelműen bátorsága van a meggyőződéséről, figyelmen kívül hagyva a figyelmeztetéseket, hogy olyan klubba kerüljön, amely valójában nem teszi lehetővé az ingyenes találatokat. Minden mozdulatát még soha nem vizsgálják meg.

Mások számára a Pittodrie-tól a Rugby Park-ig egy box office helyet kap, mivel a világszerte ismert személy arra törekszik, hogy vezetői útba kerüljön.Még a cinikusok számára is ez egy vonzó lehetőség. A nyomás azonnal leereszkedik a Rangers testület lábára, tekintettel az ígéretek betartására, ami arra ösztönözte a Gerrardot, hogy hagyja el a labdarúgás egyik értékes, kényelmes környezetét.

Biztosítani kell, hogy a skót labdarúgás is megragadják a lehetőséget, ahogy azt a szélesebb körű profil biztosítja. A Gerrard, mint a Rangers menedzsere, elkerülhetetlenül diktálja, hogy milyen mértékben érdekli az emberek máshol, de a Liverpool ikonja Glasgow-t választotta első hirdetésként – számos korábbi nyitányt elszabadult – aligha lehet más, mint a játék tárgyának előnye rutinrúgáshoz.Egyetlen eset helyett Gerrard érkezése egy olyan szélesebb kép része, amely a nemzeti sportágak helyreállításának lövéseit mutatja, túlságosan hosszú ideig nem relevánsnak tekintve. nem egy elhasználódott szakember, aki végső fizetési napot keres; Gerrard egy olyan utazás elején van, amelyet logikusan remél, hogy visszavezet a Liverpoolba, mint menedzserként. A 37 éves Gerrard helyesen említi Rangers-t, az intézményt, mint kulcsfontosságú attrakciót, de ha a skót játék annyira szokatlan állapotban van, mint sokan ragaszkodnak, az alacsonyabb bajnoki mobil sportfogadás munka Angliában sokkal vonzóbb lett volna. Rangers, nem erőszakos erővel, jobban elkapta Gerrard képzeletét, mint Rotherham valaha.Van valami csodálatos, talán régimódi.

Gerrardot még a vasárnapi Celtic Park Rangers horror show-jából sem hagyták el, ahol a házigazdák 5-0 győztesek voltak. Ez szemlélteti az önbizalom szintjét, amelyet meg kell csodálni. Gerrardnak bőségesen szüksége lesz erre; a régi cég vezetői nem tudják, hogy a hírnév semmit sem vet. Facebook Twitter Pinterest Brendan Rodgers, aki kiadta az utasítást Steven Gerrardnak a Liverpoolban 2015-ben, örömmel fogadja a kelta számára, hogy jobb lesz a korábbi tanítványa. Fénykép: Andy Rain / EPA

Az alplakkok számos. A régi cégnél semmi sem tűnik a város riválisára gyakorolt ​​hatás nélkül. Hogy Brendan Rodgers, Gerrard korábbi igazgatója a Liverpoolban, az összes hódító Celticért felelős minden elemző lapról.Rodgers elit edzőnek tartja magát, ami azt jelenti, hogy egy bizonyos szakaszban vágyat akar visszatérni egy elit bajnokságra. Időközben az egykori tanítványa iránti tapasztalata – és fölénye – bemutatásának esélye lenyűgözi az északi írost. A pár jól ismeri egymást, hogy a gombok megnyomódjanak, ha a Celtic és a Rangers értelmesen versenyeznek egymással. – Üdvözöljük az alvásmentes földön – mondta Rodgers mosolyogva, pénteken, amikor megerősítette Gerrard kapcsolóját. Rangersnek minden gondja miatt van egy vezetője, aki többet fog tudni Rodgers-ről, mint bárki más Skóciában. Steven Gerrard és Rangers: szükségtelen punt az ilyen diszfunkcionális klub számára | Ewan Murray Bővebben

A Gerrard az átruházási piacon azonnali ellenőrzést érdemel.Ez a Rangers-csapat, melynek sok játékot kell játszania a szezon fennmaradó három játékában, felújításra szorul. Rangers és támogatóik számítanak arra, hogy a Premier League játékosai sorban állnak a Gerrard óráján. Ez sok túlzásnak tűnik, ugyanúgy, mint meg kell jegyeznünk, hogy Skóciában – beleértve a Rangers-t is – érkeztek a bajnokságok a legmagasabb szintű angol klubokból, és nyom nélkül eltűntek.

egy férfi, aki az Anfield különböző karaktereinek lábánál tanult, hamarosan bebizonyosodik. Gerrard punditry megmutatta, hogy a játék elemzése erős, bár Skóciában egyetlen csapat sem játsszon a kozmikus stílusban.A játék, és az emberek belsejében lévő egyszerűségét inkább meg kell dicsérni, mint sneeredet.

Gerrard döntése ugyanolyan merész, mint a Rangers, akik egy újoncvezetőnek adtak át négyéves ügyletet. A klub Gerrardon banki tevékenységet folytat, még akkor is, ha közeledik a pályafutásának epikus csúcsaihoz. Akár ő is, akár nem, a bámészkodók számára a skót labdarúgásban nem volt szokványos megjelenés. Ezt legalábbis meg kell ápolni.

Share