A Bentleigh Greens szemének története az FFA Kupa elődöntőjében kerül sorolásra

A Bentleigh Greens edzője, John Anastasiadis kijelentette, hogy az ő oldalán az első helyi klub lehet az FFA Kupa döntőjében, miután megnyerte az Adelaide United elődöntőjét.

Az NPL Victoria versenyzője a Heidelberg United címet viselő táblák szerdán este, a versenytársak 1: 0-os legyőzésével, hogy helyet szerezzenek az elmúlt négyben.

Találkozásuk valószínűleg nem fog annyira érdeklődést kelteni, mint a másik félig döntő – derbi az A-Liga arch-ellenségei között Western Sydney és Sydney FC között -, de Anastasiadis reméli, hogy ez egy szelet történelemmel fog járni. természetesen nyerhetünk is ”- mondta az AAP-nak.

„ Amikor benne vagyunk, abban állunk, hogy legyőzzünk bárkit.

„Az Adelaide-ot játsszuk, egy nagyon jó csapatot. és kemény játék lesz, de szeretnénk az első NPL-csapat, aki a FFA-kupa döntőjébe kerül.

„Ha tudjuk, fantasztikus lesz, és újabb remek nap a klub számára. .

A sikerük központi eleme Szerda este a középpályán játszó Tyson Holmes és a pacy-csatár Chris Lucas volt.

De a bal oldali Jacob Alexander bal oldali 86. percének célja volt az előrehaladás petezése Heidelberg legnagyobb erőfeszítései ellenére.

< p> A Bentleigh, egy Melbourne-i délkeleti székhelyű kis klub, eljutott az előző utolsó négyhez, az Anastasiadis alatt a 2014-es alapító versenyen.

A Perth Glory 3-0 látogatók hangosan legyőzték őket előttük. 3300 lökhárítóból áll.

Ebben a szezonban az A-Liga ellenzékének vereségével járnak övük alatt: a Wellington Phoenix 1: 0-os fordulójának 32-os veresége a Kingston Heath-on.

Ez az eredmény, valamint a viktoriánus kupa győzelmét magában foglaló klubszakasz az Anastasiadis-nak hinni a klub esélyeiben.

„Mindenki erőfeszítései voltak ma hihetetlen – mondta.Megfelelően felépülünk és felkészülünk az elődöntőre. ”

Adelaide az utolsó négybe is nyert, köszönhetően a Craig Goodwin sikátorának Apia Leichhardt ellen.

Goodwin szerezte gólt. harmadik egyenes kupa nyakkendőjében, mióta újra csatlakozott a United-hez, a Vörös ‘2015/16-os bajnoki szezonban a legjobb és a legszebb a birodalmi formában. A 71. perc, mielőtt Mirko Boland 10 perc elteltével hazaindult, hogy legyőzzék a 2-0-os győzelmet a Leichhardt Ovalnál. A legjobb.

Az Egyesült szélső szélső Ben Halloran lenyűgözte, de a Papa Baba Diawara csatárnak elfelejthető éjszakája volt, több esélyt hiányzott.

Share