A csatakiáltások közben több Leroy Jenkins, mint V. Henrik

„Szurkolóinkért játszunk, és az az üzenetem, hogy…” Unai Emery támadásba lendült az Arsenal csapatának Vitória de Guimarães-szal tartott nagyváza-találkozója előtt. A Sheffield United hétfői veresége után kritikától elkábítva, az öltözői szemrehányás suttogása miatt az Ágyúsok menedzsere mélyen benyúlt a szónoki táskájába, és kihúzott egy-két sort, hogy a szőrszálak felálljanak a szurkolók hátán. ‘nyak.

“Az az üzenetem, hogy türelemmel folytatjuk!” – üvöltötte, amikor a vaku izzói elhomályosodtak, és az ütköző szalag észrevehetően nem esett le. A csatakiáltások közben inkább Leroy Jenkins volt, mint Henry V, de Emery-nek megbocsátható volt, hogy kissé drogosnak érezte magát – az Átfedő Center-Backs FC veresége végül csak a második volt a szezonban.A rajongók hibája, bármennyire is, az a tény, hogy az eredmény pontosan olyan volt, mint amire a későbbi Arsène Wenger években számított, és ha megkapja a későbbi Arsène Wenger évek eredményeit, akkor akár egy kedves és sokatmondó francia is lehet, akinek vödör trófeája van, hogy tompítsa az ütést. A Fifa tűz alatt, miután Kína bejelentette, 24 csapatos klubvilágbajnokságot rendez. További információ

A dolgokat legalább nem szabad megkapni rosszabb Emery számára ezen az estén – Vitória kettőt játszott, kettőt veszített eddig a Big Vase-ben, és Emery csapata valószínűleg látni fogja, hogy közelebb nevezzen egy XI-t ahhoz, amelyikhez a rajongók a bajnokságban Bet 365 csapnak. Hector Bellerin, Kieran Tierney és, suttogva, talán még a kevésbé foltos Mesut Özil is feltűnhet.Vitória a maga részéről jól megnevezheti a Spurs egykori fiatalját, Marcus Edwards-ot, a Wolves kölcsönjátékosát, Leo Bonatinit és a Liverpool volt középpályását, João Teixeirát.

A Big Vase másutt Ole Gunnar Solskjær, a Manchester United Belgrádba tart. az 1965-66-os Európa Kupa elődöntőjének ismétlésére. A Partizan nyert az alkalomból, annak ellenére, hogy Nobby Stiles győztes volt a második szakaszban, és ma este nem lesznek lökdösők (“Ők egy olyan csapat, akinek van egy ritmusa, egy nagy erős csatár és két vagy három nagyon izgalmas játékos” – mondja Solskjær ). A farkasok a kelet-európai ellenzéket is felveszik, a Slovan Bratislava elleni meccsük az eddigi szezonban 5332..Az Old Firm párosnak pedig talán a nap csillogási kapcsolatai vannak – a Celtic üdvözli Simone Inzaghi Lazio-ját a Parkhead-be, míg a Rangers portói útja Alfredo Morelost Pepe ellen szedi a Batalha dos Fusíveis Curtos. ÉLJEN NAGY WEBOLDALON

„Nem edzői megbeszélést folytatunk, és örülünk, hogy Lucien Favre van. Ezeknek a Mourinho körüli pletykáknak nincs tartalmuk ”- válaszol Michael Zorc, a dortmundi sportigazgató néhány vezetői spekulációra.

Szintén a BVB hátsó katalógusából:

„ Köszönjük, hogy ilyen bátor Robert Macmillan voltál [tegnap ötös levelei]! Most úgy érzem, hogy én is kijöhetek és beismerhetem, hogy arról is álmodtam, hogy Mo Salah haját vágja.Fogalmam sincs, mit jelent, de szép változás volt, amikor kihullottak a fogaim “- Nick Livesey.

” A harmonika idézet [tegnapi Fiver levelek], vagy különféle dudák, vagy kornettek és egyéb rézfúvós hangszereket egy Frank Fiest nevű embernek Bet365 tulajdonítják az első világháború idején. Úgy gondolom, hogy Fiest azzal is előállt, hogy „Ha egy fa leesik egy erdőben, ahol senki sem tartózkodik, akkor bárkit érdekel, hogy Watford kiesik?” – Jon Millard.

„Sajnálom…” Fiver Jr ‘? ’A kis kölyök’? [tegnap Fiver]. Azt javasolja, hogy miközben a Fivernek sikerült megbirkóznia az Ember kegyetlen követeléseivel, kísérleteznie az ónfogyasztás újszerű módszereivel és telefonálni homályosan teaidőben történő e-mailekben?Ami szintén felveti a kérdést…kivel, vagy mi? – Tim Clarke.

„Tizenévesen sokat sakkoztam. Ez egy olyan játék, amely mély gondolkodást, látást, taktikát, előre tervezést, várakozást és érzéket igényel. Még akkor is, ha a Fiver-nek nincsenek meg ezek a képességei, lehetetlen veszíteni kevesebb mint négy mozdulattal a játék kezdetétől [tegnapi Fiver]. Ezt „bolond társának” nevezik. A játékszabályok ismeretének hiánya nem akadályozta meg, hogy korábban írj róla, igaz? ” – Ian Smith.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És mindig tweetelheted a Fiver-et a @guardian_sport oldalon. A nap nyeretlen levelének nyertese: Jon Millard. AJÁNLOTT HALLGATÁS

Football Weekly Extra? Football Weekly Extra! Hamar?Hamarosan! HÍREK, BITEK ÉS FÖLDÖK

Az Amnesty International kritizálta a Fifa emberi jogi rajongókat, miután a klubvilágbajnokság házigazdájaként demokráciapárti, tiltakozásokat elnyomó, bíróságon kívüli őrizetbe vett Kínát nevezett meg. “A klubok számára megrendezett új Fifa Világkupa olyan verseny lesz, amelyre minden ember szeret, aki szereti a futballt” – mondta Gianni Infantino, a Fifa elnöke. Az Amnesty Kína emberi jogi helyzetét „szörnyűnek” minősíti.

Krasimiar Balakov, a bolgár volt menedzser azt állította, hogy Jordan Henderson megpróbálta meggyőzni arról, hogy rasszizmust hallott és látott a saját fülének és szemének bizonyítékaival szemben az angliai 6- 0 győzelem Szófiában. “Henderson odajött hozzám, és megpróbálta meggyőzni, hogy olyan dolgokat hallottam és láttam, amiket valójában nem” – mondta Balakov. „Mondtam neki, hogy nem hallottam semmit.Az emberek azért jöttek a stadionba, hogy focit nézzenek. ”

A Divock Origi„ rendkívül sértő és nem megfelelő ”zászlaja, amelyet eltávolítottak a liverpooli szakaszról, mielőtt a csapat tegnap esti genki győzelme megjelent a júniusi Big-ben is. Kupa-döntő Madridban.

Az Angol Labdarúgó Liga a meccsnapi rendőrség kutatását finanszírozza, amelynek célja a potenciális lobbanáspontok kezelése a szurkolók progresszívebb megközelítésével.

És a következő Liverpool v Everton hónap lesz az első női szuperliga-mérkőzés, amelyet az Anfielden játszottak. “Ez egy történelmi pillanat a női futball számára a Merseyside-on” – szurkolt a Liverpool öltönyében Peter Moore. Facebook Twitter Pinterest A Liverpool Women a szomszédos Evertont veszi fel az Anfielden a következő hónapban.Fotó: Andrew Powell / Liverpool FC a Getty Images-en keresztül MÉG TÖBBET AKAR?

Pol Ballús és Lu Martín új könyve, a Pep’s City: The Superteam készítése október 24-én jelenik meg. Itt egy exkluzív kivonat – a Romário-fikció a Raheem Sterling.

Nyilvánvalóan a Fiver határozottan tud mindent a kriptovalutákról, a Bitcoinról és a blokkláncról, beleértve azokat a fontos dolgokat is, mint amilyenek.Paul MacInnes megvizsgálja azokat a vállalatokat, akik szeretnék, ha a rajongók felszállnának a kriptográf expressz kifejezésre.

„Raheem Sterling leszállt, én pedig tovább mentem” – João Teixeira, a Vitória játékosa folytatja a beszélgetést Will Unwinnal.

A farkasok küzdenek az Európa Liga igényeinek kielégítésével, figyelembe veszik a WhoScored? Martin Laurence.

Ja, és ha a te dolgod… követheted a Big Webhelyet a Big Social FaceSpace-en. És INSTACHAT is! AJÁNLOTT VÁSÁRLÁS

A kezedbe kerülhet David Squires kedvenc rajzfilmje az évek óta a Nyomda üzletünkben. ISMERETTE EZT A FÉRFIET?

Share