A labdarúgás átadása pletykák: Elseid Hysaj célpontja a Manchester Unitednek?

A Stamford Bridge-nél nem minden rendben van, miután Newcastle és Huddersfield elítélte Chelsea-t a csütörtök esti labdarúgásra a következő szezonban, és a belga lehet az egyik első az ajtón ezen a nyáron. Már csak egy éve maradt a szerződésében, amely egy hétköznap 200 000 font értékű új ügylet aláírásától állt, és mindig azt mondta, hogy a spanyol fővárosba kíván visszatérni a karrierjének egy pontján, amikor három évet töltött az Atlético Madridban. A Manchester United őrzi a David de Gea-t, és a Courtois a következő legjobb dolog, ezért Spanyolországba utazhat.

A Manchester Unitedről beszélve, az Albánia nemzetközi Elseid Hysaj célpontja José Mourinho.A Napoli embernek van egy £ 44m-es kiadási záradéka – egy olyan szám, amelyet „teljesen visszafogottnak tartanak”, és így az Old Trafford felé vezető úton léphet fel az öregedő Antonio Valencia helyett.

PSG Thomas Meunier alternatíva, valószínűleg sokkal kevésbé. Ez egy nyüzsgő nyár lesz a Manchesterben lévő dolgok miatt, mert Mourinho egy pillantást vet fel a Shakhtar Donetsk középpályás Fredére, akinek van egy £ 53 millió kiadási záradéka. Pep Guardiola a múltban a nemzetközi brazíliai kapcsolatokhoz kapcsolódik, és a PSG is belépett a harcba. Iratkozzon fel a The Fiver-re, és vegye igénybe a napi futball-e-mail címünket. ott augusztusban.Az olasz média arról számol be, hogy a Spaniish menedzser már elutasította a Napoli megközelítését, mert új szerződést köt a Tyneside-ről.

A déli londoni lejtőn egy korábbi Newcastle-játékos állíthatta be, hogy egy kicsit hosszabb ideig maradjon, ha a dolgok megtervezik. Yohan Cabaye szerepet játszott a Crystal Palace erős szezonjának befejezésében, és most már meggyőződhetett arról, hogy új szerződést ír alá csökkentett feltételekkel. A jövője és Wilfried Zahaé, aki ismét felkeltette a Manchester City figyelmét, eltarthat egy ideig.

A Southampton a saját escapológiájukból származó frissen már messzire dobja a hálót, és végül Dion előre szállíthat Pione Sisto-ra, ha készen állnak arra, hogy kifizessék a £ 36 millió kiadási záradékát Celta Vigónak.Sofiane Boufal azonban útközben lehetett, miután Mark Hughes-el esett. A Marokkó előre elismerte, hogy vissza akar térni Franciaországba tout suite.

Share