„Az ég az a határt e csapat számára” – mondja Joe Root a sorozat győzelme után

Anglia négy év alatt csak a második távoli sorozat sikerét zárta le a 191-es győzelemmel a negyedik és az utolsó tesztben Johannesburgban. A Wanderers-i mérkőzés embereként Mark Wood, gyors karrieres, akinek a karrierjének legjobb meccse kilenc a 100-ból, azt sugallja, hogy a karrier egy új szakaszába lép, amelyet korábban sérülések sújtottak.Az a gondolat, hogy Jofra Archerrel a jövő év novemberi Brisbane-i megnyitó Ashes Test-en összekapcsolódik, a Root számára félelmetes kilátást jelent. segíti a nagy összegek felhalmozódását, mivel Anglia három tesztet nyert hátra és vissza, hogy helyrehozhassa az 1: 0-t, reményt nyújt arra, hogy ez a játékoscsoport sikeres lehet, ha a hamu 22 hónappal később kezdődik meg. Dél-Afrika és igényelje a 3-1 sorozatú győzelmet. Bővebben

Arra a kérdésre, vajon ez a dél-afrikai sikert adott-e a játékosoknak egy minta, hogy hogyan lehet Ausztráliában nyerni, a kapitány azt mondta: “Még mindig van hatalmas mennyiségű Teszt krikett addig játszani. Bizalmat ad nekünk, és tudást ad nekünk, hogyan végezzük el a kissé hasonló kiskapukat.Folyamatosan kell törekednünk a jobb fejlődésre és a fejlődésre.

„Úgy érezzük, hogy az ég a határ a csapat számára, így tovább kell törekednünk a fejlesztésre.

“Rendkívül jól teljesítettünk az elmúlt három játékban, de az elmúlt három évben nem voltunk elég következetesek. Ebben nagyon nyitottak vagyunk. >

“Nagyszerű lehetőség számos jó előadás összeillesztésére.Megpróbálunk nem túl messzire nézni, de van egy nagyszerű sablonunk, amely körül tud dolgozni, és örülünk, hogy a helyére kerül ”- mondta Root, aki Anglia vezette az utolsó Ashes turnéjára a 2017-18-as télen. és látta, hogy a csapata 4-0-ra dobott.

Elismeri, hogy a dolgok nagyon különbözőek lehettek, ha Wood és Archer állnának rendelkezésre. „Ez valami, amire szükséged van ilyen körülmények között.”

Ben Stokes, a dél-afrikai sorozat nevű embere, szintén hiányzott az Ashes turnéhoz, miután felfüggesztette az angliai és walesi krikett fórumot. a bristoli 2017. szeptemberi esemény következményeként, amely azt jelentette, hogy a következõ nyáron arra kényszerítette, hogy sikeresen megvédje a bírósági vádat a bíróságon.

Anglia alelnöke szintén úgy véli, hogy ma már olyan játékosok vannak, akik sikerülhet a következő Ashes sorozatban.

„Igen” – mondta. „Nyilvánvalóan építünk arra a sorozatra.Mindkettő elhozza az X-tényezőt a bowling támadáshoz, és egyaránt kifejezetten gyorsak.

„Ahhoz, hogy ugyanabban a támadásban legyenek, láttuk, hogy a világkupán a világkupán olyan verseny volt, mintha megnézzük, ki képes a leggyorsabban tálba menni. labda.

„Ez a lehető legjobban kihozza mindkettőt.Ha mindkettő alkalmas és megragad, hogy menjen, ha kimenünk a hamuért, akkor nagyon-nagyon izgalmas lenne látni, hogy mi történik Ausztráliában. ”

Egy aranynyár után, amely során Angliát ihlette A világbajnokság győzelme és egy valóban szenzációs játékvezetés elősegítette az izgalmas Headingley Ashes-teszt megnyerését az egyik kiskapu mellett, Stokes 318 futamot végzett, 10 kaput és 12 fogást ebből a sorozatból.

A forma folytatása figyelemre méltó. Tekintettel a kriketthelyzettel szemben felmerült problémákra, apjával, Geddel karácsony előtt kritikus helyzetbe került, és a sorozat egészét Johannesburg kórházban töltötte.

„A legfontosabb dolog az, hogy mi” sorozatgyőzelmével elmenekülve ”- mondta Stokes.

„ De ez egy hullámvasút volt, mindennel, ami ment.Remélem, az öreg emberem a kórházi ágyban egy nagy mosollyal az arcán figyeli ezt. ”

Stokes az utolsó teszt első napján egy rajongóval folytatott megbeszélésén is gondolkodott, amikor válaszolt egy kedvező utalás az énekesnőre, Ed Sheeranra: a meccse díja és egy hamis pont, miután nyilvánvaló obszcenitásnak vádolták.

„Megtörtént és elszennyeződött” – mondta Stokes. „A felnőtt ember 50 méterre jön, hogy mondjon valamit – mondjuk csak azt, hogy mindkettőnk éretlen.”

Share