Daniel Sturridge júniusig nem tud focizni, mivel a fogadási tilalmat meghosszabbítják

A korábbi Liverpool-csatár elmondta, hogy elpusztította a négy hónapos, a világméretű felfüggesztést, amely hirtelen véget vetett az idejének a török ​​Trabzonspor klubnál.

Sturridge-nek hathetes tilalmat kapott – az utolsó négy hét felfüggesztették – és tavaly júliusban 75 000 font bírságot szabtak ki, miután bátyjának belső információkat szolgáltattak a 2018. évi Liverpool-ból Sevilla-ba való esetleges költözésért.

Az FA azonban azt állította, hogy a szankciót túlságosan engedékeny, és egy hathónapos, világméretű tilalmat akart az eset súlyosságának tükrében.Egy független fellebbviteli bizottság támogatta az FA ügyét, és Sturridge-t négy hónapra tiltották, bírságát 150 000 fontra megduplázolták, és a Trabzonsporral kötött hároméves szerződését hat hónap elteltével kölcsönösen megszüntették.

Az FA egy nyilatkozatában kijelentette: „Az FA fellebbezését követően a független szabályozó bizottság korábbi megállapításaira vonatkozóan egy független fellebbezési bizottság megállapította, hogy a szabályozó bizottság tévesen alkalmazta az FA szabályait a a bennfentes információk felhasználására, és olyan ténymegállapításokat tett, amelyek nem voltak fenntarthatók.Ennek eredményeként a fellebbezési tanács két további vádot bizonyított, amelyeket eredetileg elutasítottak.

„A fellebbezési tanács egyetértett az FA-val abban, hogy a Sturridge-re eredetileg kiszabott büntetés indokolatlanul enyhébb volt, és ezért növelte tényleges játéktiltását. két hét és négy hónap között. A fellebbezési bizottság a bírságot is megduplázta, 150 000 fontra. ” Az irányító testület hozzátette: „A Fifa megerősítette, hogy a felfüggesztés világszerte hatályos lesz.”

A 30 éves Sturridge-t 11 november 11 fogadási jogsértéssel vádolták, és bűntudatnak ítélték el két testvére, Leon elmondása miatt. , hogy fogadjon egy lehetséges transzferre a Sevilla-ba.A Spanyolországba való költözés nem valósult meg, és a korábbi Manchester City és a Chelsea a 2017-18-as szezon végéig kölcsönként csatlakozott a West Bromhoz. és további 20 560 GBP-t megkíséreltek elhelyezni a sztrájkoló esetleges mozgásainál 2018 januárjában, bár ezeket a fogadási társaságok megtagadták.Ha elfogadták őket és sikeresek lennének, további 317 006 GBP-t térítenek volna vissza.

A fellebbezési tanács két várat helyt adott az FA fellebbezésének – a lehetséges Sevilla-költözéssel és a Sturridge-vel, amely Daniel Hemmings barátjának nyújtotta a fellebbezést. információk a West Bromba való átállásról – vagyis a sztrájkolóval szembeni eredeti vád négyének bizonyítása bebizonyosodott. információ a lehetséges transzfereiről és testvére a lehető legjobb esélyek megszerzése érdekében fogadási kapcsolatokat használna. Tekintse meg ezt a bejegyzést Daniel Sturridge – Dstudge (@danielsturridge) által megosztott InstagramA-bejegyzésben, 2020. március 2-án, 8:44 órakor, PST

< p> Sturridge videoüzenettel válaszolt: „Bár a fellebbezési testület felismerte, hogy nem fogadtam, még mindig számítottak fel.Nagyon kiábrándító és idegesítő, hogy a fellebbviteli testület megsemmisítette az eredeti, magasan képzett testület határozatát. Pusztító számomra, és abszolút kibújtam velem.

„A szezonom véget ért, és elpusztult vagyok. Nem hiszem, hogy elfogadható számomra egy olyan csapat béreinek elfogadása, amelyhez nem tudok hozzájárulni, mert betiltom őket. Kölcsönös megállapodásra jutottam a Trabzonspor-szal, hogy kölcsönösen megszüntessem a szerződésemet. ”

Az egykori angliai játékos tavaly augusztusban csatlakozott a Trabzonsporhoz, miután a Liverpool-nal fennálló szerződése lejárt. Sturridge 16 meccsen hét gólt szerzett Trabzonspor számára, aki 23 meccs után a gólkülönbséggel az asztal fölé helyezkedik.

A Trabzonspor nyilatkozata szerint: „A szerződést kölcsönösen megszüntették.A játékos feladta minden előretekintő jogát és követelését. ”

Korábban a klub tweetelt:„ Köszönjük Daniel Sturridge hozzájárulását a klubunkhoz, és sikert kívánunk neki karrierjének #thankyoudanielsturridge ”.

Share