Jamie Maclaren a Socceroos világbajnokságból

A hétvégén egy kalapos trükk és az utolsó 13 mérkőzésen összesen nyolc gól nem elég ahhoz, hogy életben tartsa Jamie Maclaren azon reményeit, hogy képviselje országát az oroszországi világbajnokságon, a Socceroos edzője, Bert van Marwijk. a 32-es előzetes csapatának csatárát, mielőtt elindult volna egy törökországi torna előtti táborba. Daniel Arzani a Socceroos előzetes világbajnokság-csapatába lépett. Tovább

Maclaren, akinek öt nemzetközi kupája van a nevére , Ausztrália leginkább formájú csatárja, a legutóbbi háromszor a Skót Premier Liga oldalán, a Hibernian-nél, ahol a német második osztagklub SV Darmstadt 98-tól kölcsönözte magát – 5-5-ös rajzon a Rangers-tel vasárnap.De az egykori Perth Glory és Brisbane Roar játékos utólag jelezte, hogy már tudta, hogy a szezonja véget ért.

„Hat-trükk az utolsó napon! Szerette, hogy ez a különleges fiúk csoportja kívül van…ideje, hogy kikapcsolja a labdarúgást, és élvezze a szabadságot, ”írta a Twitteren.

Van Marwijk tájékoztatta a játékosokat a múlt héten, hogy részt vesznek-e egy 26-szoros csoport, hogy felkészüljön a versenyre egy törökországi táborban. Ezután a holland ember június 23-ig határidőre választja ki az utolsó 23-as csapatát Oroszországban.

A Maclaren elhagyása kevesebb lehetőséget kínál Ausztráliának, és kérdéseket vet fel arra vonatkozóan, hogy hol találják meg a célokat, amint a kampányuk június 6-án Franciaországba kerül.Tomi Juric, aki az idei évben kétszer találta meg az FC Luzern hálóját, és hétszeres szezonban – valószínűleg Tim Cahill veteránja vezet, aki a Melbourne-i város és a leszállás óta mindkettőtől és játékidőtől hiányzik. A Millwall-on – egy padon játszott szerepe.

Bailey Wright és Alex Gersbach is az Apostolos Giannou, Mitchell Langerak és Aleksandar Susnjar mellett, ahogy Van Marwijk megerősítette kedden. „Ráadásul néhányat” Rangers rajongóknak 5-5 után. Tovább

A megbízható Wright, aki az Ange Postecoglou csapatának rendszeres tagja volt, keményen érezheti magát. A Bristol City kapitánya 12 Ausztrália 22 selejtezőjében játszott, köztük mindkét játszótér Honduras ellen.De miután megtettük a kemény őrleményt, figyelmen kívül hagyták, hogy több mobil opciót részesítsen előnyben, miután rosszul küzdött, amikor a munkahelyi jogot visszaszerezte a Norvégiának 4-1 veszteségén.

Van Marwijk elismerte a döntéseket nem volt könnyű. „Mindig nehéz feladat egy csapatcsökkentés, de ez a legmagasabb szintű szakmai sport jellege” – mondta. „Összességében úgy gondolom, hogy egy erős és ambiciózus csapatnak neveztük el.”

Daniel Arzani, Dimitri Petratos, Josh Risdon, Josh Brillante és James Troisi az egyetlen A-League játékos, akit be kell vonni. De minden nehéz szerencsés történetben jó érzés van.Danny Vukovic 33 éves korában várja az első világbajnokságot, míg a 36 éves Brad Jones is részt vesz a 2010-es verseny után, miután fia leukémiát diagnosztizált.

A klubkötelezettségektől mentes Antalya török ​​üdülőhelyén, ahol intenzív edzőtábor indul, amely június 1-jén Bécsben barátságos Csehországgal.Ausztrália legutóbbi verseny előtti sikere Magyarországon június 9-én lesz Budapesten.

Ha végső vágást hajtanak végre, Cahill és veterán Mark Milligan a negyedik világbajnokságon – Cahill pontozás az előző háromnál.

„Biztos vagyok benne, hogy az Antalyában tartott képzésben, és a Cseh Köztársasággal szembeni mérkőzésünkben a játékosok arra törekszenek, hogy magasabb szintre lépjenek, amikor versenyeznek egy helyért az utolsó csapat, ”mondta Van Marwijk. Ausztrália csapat

Share