Marngrook Footy Show: Az SBS által irányított őshonos AFL program 12 év után a levegőben

Az őslakos AFL programot, a Marngrook Footy Show-t az SBS műsorszolgáltató irányította 12 év után a műsorban.

A hagyományos őshonos játékról nevezték el, amely hasonlóságot mutat a mai Aussie szabályaival, a program utoljára sugározta show a nagy utolsó héten.

De a törléséről szóló híreket, amelyek a költségvetési korlátoknak köszönhetők, csak szerdán erősítették meg.

„Igaz, hogy a NITV – SBS 10 után döntött a sikeres évek és [legnépszerűbb műsoruk nem folytatódik a Marngrook Footy Show-val ”- mondta Grant Hansen, a műsor házigazdája, alapítója és producere a Facebook-bejegyzésében. 60 perc Liam Bartlett riporter és a Kiribatiban őrizetbe vett tévés személyzet / p>

„Reméljük, hogy folytathatjuk egy másik hálózaton.Köszönjük minden rajongónknak és támogatónknak, hogy 12 éven keresztül támogattátok a programot. ”

Az úttörő program az SBS-NITV-n, az ABC-n és a közösségi csatornán, a Channel 31-en 2007-es bemutatkozása óta különféle adásokban szerepelt.1997-ben rádióműsorként kezdődött.

A St Kilda volt játékosa, Gilbert McAdam, Leila Gurruwiwi és Hansen házigazdája, Marngrook Logies-jelöléseket kapott a legjobb sportprogramokért 2015-ben és 2016-ban.

A NITV legnépszerűbb és legismertebb műsorai közé sorolták, és az egyenes futball-fókuszát néhány rajongó ellentétben találta a Channel Nine-féle “Lady” Footy Show-val, amelyet ebben az évben egy sor vita után élesztettek.

Az NITV csatornavezetője, Tanya Orman elmondta, hogy a program végrehajtására vonatkozó döntés költségvetési megszorítások eredménye volt.

“A Marngrook Footy Show 12 éve fontos része a NITV menetrendjének” – mondta. “A médiatáj jelentősen megváltozott ez alatt az idő alatt, és kemény döntéseket kell hoznunk arról, hogyan töltjük el korlátozott költségvetésünket a programozás során.

” Bár nehéz döntést hozni ilyen hosszú távon, A NITV továbbra is elkötelezett amellett, hogy egyedülállóan bennszülöttek szemszögéből biztosítsa a minőségi AFL lefedettséget. ”

A The Age jelentése szerint Marngrook minősítései az elmúlt években csökkenni kezdtek, ezt a tendenciát Hansen korábban a műsorszolgáltató vezetése által előidézett ütemezési változásoknak tulajdonította. .andie (@anndeejam) nup to marngrook footy show törölve, ez az egyetlen panelelőadás, amely egyenesen a játék szellemére hatol át, és emlékeztet bennünket arra, hogy az őslakosok és a Torres-szoros szigetei hangok játsszanak játékunk élén. 2019: Hawk Talk Podcast (@HawkTalkPod) Most a Marngrook Footy Show is eltűnt, a NITV SBS úgy döntött, hogy nem újítja meg.Mit mondtam tegnap a sokféle médiában? Rohadt szégyen. 2019. október 30. George Megalogenis (@GMegalogenis) Nem jó. A @marngrook a legjobb footy show Ausztráliában, bármilyen kóddal. Remélem, az @ABCTV új otthont ad neki. Marngrook Footy Show (@marngrook) Sajnos @NITV – @SBS úgy döntött, hogy 10 sikeres év után NEM folytatja a The Marngrook Footy Show programot. https://t.co/9LQ3MNrzXl Marngrook nagyra értékelné támogatását, ha aláírja a petíciót. Köszönjük mindenkinek az óriási támogatást és visszajelzést. https://t.co/203cIGAREv 2019. október 30.

Share