Maurizio Sarri a Premier Liga újoncok számára vezet a Chelsea-n

Mielőtt elindulnánk a szezon apró morzsájához, és mindenki még mindig a zsákversenyt megelőző türelmi időszakban tartanánk egy rövid összefoglalót arról, hogy az új bevitel hogyan teljesült az első hónapban. jó recept ”: hogyan készített egy iskola három Chelsea-lejátszót Ed Aarons Bővebben

A Chelsea Sarri a nyilvánvaló kiemelkedő előadó, aki négy játék után maximális pontszámot szerez.Ez a fajta repülési start, amelyet a Chelsea használt, amikor José Mourinho alatt címeket szereztek, és ez sok hitelt tükröz egy edző számára, aki korábban még soha nem dolgozott Olaszországon kívül, és csak korlátozott angol nyelvtudással rendelkezik. / p>

A hit a Chelsea testületének is tudható be, akik tudták, hogy kevés tévedésük van a zavaró, még mindig népszerű és sikeres Antonio Conte cseréjekor, de úgy tűnik, hogy jól teljesítették a házi feladatukat.

Nyilvánvaló, hogy a Chelsea olyan minőségű a csapatában, hogy a legtöbb menedzsernek kellemesnek kellene lennie, és a szezon jó kezdetét minimális követelménynek kell kitennie, ám a Manchester United és a Manchester City sem, és a nyitó hónap semmi esetre sem volt hibás.Senki sem mondhatja, hogy a Chelsea még nem játszott senkivel: legyőzték az Arsenalt a Sarri második meccsén, majd utána Newcastle-ba mentek, hogy a Rafa Benítez védelem megerősített vonalai ellen éljenek.

A Chelsea már játszik. észrevehetően eltérő stílusban a Sarri alatt – egy gyors, rövid játék, amely csak a szezon előrehaladtával válik lassabbá, és egy pillanatra legalább egy néha nehéz csapat boldognak és harmonikusnak tűnik. Jelenleg teljes jelölés az összes érintett számára; az előrehaladás pontosabb mutatója érdekében tartsa szemmel a hónap végén tartott két találkozót a Liverpool-szal, először a Carabao Cup-on az Anfield-en, majd a bajnokságnál a Stamford Bridge-en.

más és a léptékben, szó szerint, Pellegrini-t és értelmetlenségét találjuk, néhányan még beleélõnek is mondták, a West Ham oldalán.Az asztal alja nem volt az, amire számítottak, amikor a vasak nyáron 100 millió fontot költöttek, és Pellegrinit visszahozták Kínából egy hároméves megállapodásra. Míg ennek a kinevezésnek a bölcsességét másutt meg lehet vitatni – a chilei vasárnap 65 éves lesz. nem kérdés az, hogy West Hamnak a lehető leggyorsabban pontokra van szüksége a táblára, és harci előadást kell készítenie kritikájuk kielégítésére.

Ésszerű rámutatni, hogy a versenyszámok listája nem volt különösebben kedves Pellegrini és a játékosai felé. Liverpoolban és az Arsenalban voltak az első két távoli kirándulásukkor, bár viszont Bournemouth és a Wolves otthon mindketten verték őket, mélyebb rossz közérzetre utal.Az új menedzsernek ezt elég gyorsan meg kell rendeznie, mivel a Chelsea és a Manchester United keményen megy az Everton sarkába, és az ülésterem bizalmi szavazatai kevés számítanak, ha West Ham legalább nem tudja megmutatni, hogy képes az asztalra mászni. Facebook Twitter Pinterest A Fulham játékosai Burnley ellen ünnepelnek egy olyan előadás során, amely bátorítást adott Slavisa Jokanovic számára.Fénykép: Ian Tuttle / BPI / Rex / Shutterstock

Pellegrini nehezebb helyzetben van, mint talán rájött: a játékosok még mindig megismerik egymást, és a szurkolók elégedetlenek maradtak a változással kapcsolatos identitásvesztés miatt.

Marco Silva az Evertonban hat ponttal jobb, ha a klub már az alapértelmezett hetedik helyet foglalja el az asztalnál, mégis senki aki szemtanúja volt a szelíd döntetlennek Huddersfield-del az utolsó otthoni játékban, meg fog felelni annak, hogy van hely a fejlesztéshez a Goodisonban. Az Everton verhetetlen, ami minden bizonnyal valami, ám az első négy mérkőzésükből csak egy győzelem van, amikor Richarlison augusztusban nyerte meg a győztest Southampton ellen.A brazíliai felfüggesztése a vörös piros lapja miatt Bournemouthban nem számíthatott a dolgoknak, de függetlenül attól, hogy Richarlison oldalán van-e vagy sem, az Everton ebben a szezonban többet várt, mint döntetlen a Farkasok, Bournemouth és a Huddersfield pályán. email.

Emery az Emirates-ben két győzelemmel rendelkezik az övé alatt, egynél több, mint a Silva, mégis az Arsenal nyomában az Everton a bajnokságban azért, mert elveszíti az első két játékot.Mivel a Manchester City és a Chelsea ellen voltak, úgy tűnik, hogy ebben nincs különösebb szégyen, és ha az Arsenal nem lenne a legmeggyőzőbb, amikor a West Ham és a Cardiff elleni későbbi győzelemre válogatna, támogatóiknak és az örökkévaló kritikusoknak valószínűleg meg kell szokniuk it.Pellegrini Manuelnek meg kell győznie a West Hamot, hogy nem a tegnapi ember | Paul Wilson tovább viseli. Kissé tisztességtelennek számíthat, ha Emery azonnal hatalmas lépéseket tesz a bajnokságban, amikor még az olyan menedzserek is, mint Mourinho, Mauricio Pochettino és Jürgen Klopp, frusztráltak az utóbbi szezonokban.

A támogatott oldalak közül a Nuno Farkasai elérte a középtáblát győzelemmel és két döntetlenvel, bár erre számíthat egy olyan oldal, amely tavaly a bajnokságot lenyűgöző kilencpontos különbséggel nyerte meg. Ugyanolyan lenyűgöző az a tény, hogy az egyik sorsolás a Manchester City ellen zajlott, az új menedzser ezáltal olyan színjátékot ért el, amely elkerülte a Premier League kollégái legtöbbjét a tavalyi szezonban. Mindaddig, amíg képesek maradni a legjobb játékosoknak a januári eladásokon keresztül, a Farkasok jól néznek ki a felső repülés során, ami nem mondható el Cardiffról, aki a bajnokság utolsó helyezettje volt a tavalyi szezonban.Neil Warnock oldalán még mindig nincs győzelem, és szembenéznek a Chelsea-val és a Manchester City-vel a következő két mérkőzésükben, tehát sok szerencsét adnak neki. nyerj Burnley ellen, majd válassz hiteles sorsot Brightonban. Jokanovic úgy tűnik, hogy a játékosok ne kerülhessenek bajba, még akkor is, ha Fulham egységét egy szombati Etihad-utazás teszteli, míg Warnock úgy tűnik, szokásos feladatát látja el: előléptetést keres, majd a legjobban repül a falon. / p>

Túl korai lenne beszélni a rájátszás vagy a túlélés kérdéséről, bár már észrevehető, hogy az alsó öt csapatnak még nem kell nyernie, köztük Cardiff és West Ham. Warnock legjobb reménye lehet, hogy Huddersfield, Burnley és Newcastle tovább harcol.Pellegrini nem is remélhet ennyire. Ő nem a legjobb menedzser a rájátszáshoz, és egyébként nem engedélyezi. Meg kell mutatnia, hogy a West Ham hamis helyzetben van. Az összes rendelkezésre álló bizonyíték arra utal, hogy nem lesz könnyű feladat.

Share