Ryder Cup 2014: Hogyan viselkedjenek a játékosok és a büntető játékosok a Gleneagles-en

De néha ez a szenvedély elfogadhatatlan konfrontációkba vezet, vagy attól függően, hogy miként látja őket, nagyon mulatságos gyerekes fiaskókba. Akárhogy is, mindent el lehet kerülni. Tehát a felesleges kellemetlenségek elkerülése érdekében a közelgő héten – amely nyilvánvalóan egy újabb új csapat debütálása lesz a texasi, floridai és kaliforniai valamilyen napsugárzó kollektúrában – összefogtuk egy egyszerű etikett útmutató, amely garantálja a felnőttkori, strassh nélküli golf hétvégét a Gleneagles-en. Fénykép: Andrew Redington / Allsport

Az alapvető golf-etikett az, ha udvariasan várakozik az ellenfelednek, hogy elkészítse puttját.Mégis ez a szokásos udvariasság bebizonyította, hogy túllépte az amerikai 1999. évi csapatot, aki a 17. zöld környékén a Brookline-on indult meg, Justin Leonard abszurd 50 lábú puttjának megünneplésével, amely a trófeától megható távolságba tette az oldalát. A baj az volt, hogy elfelejtették, hogy Jose Maria Olazábalnak még van egy 25 lábú sajátja, hogy felére csökkentse a lyukat, és életben tartsa az európai reményeket. Rázott és élénk, Ollie hiányzott a puttól, és az USA megnyerte a kupát, miután az egyszemélyes nap utolsó napján négypontos hiányt váltott ki. A legmegdöbbentőbb Ryder Cup-eredmény Medinah-ig – az Egyesült Államok nyerte a hat egyéni mérkőzést, a 3. és 2., 4. és 2., 4. és 3., 6. és 5., 3. és 2., valamint 5. és 4. mérkőzést -, és manapság bárki emlékszik rá, hogy manapság mindenki emlékszik arra, hogy a televíziós operatőr az egész Laurel kegyelmével az Olazábal vonalán húzódott. Hardy egy zongorát szállít a városban.Ó, Amerika. Ne félj mutatni a szenvedélyt.

Semmi baj van az örömteli pózolással, amikor a megfelelő idő van. Boo Weekley 2008-ban átugorta Valhalla környékét, amikor sofőrét játéklóként használta, fertőző szörnyetegének nagy szerepe volt az Egyesült Államokban, és Európának óriási ostorozást szállított. Nem tudott segíteni, csak meleg volt neki. Lásd még Ian Poulter-t, aki az elmúlt három Ryder-kupát azzal töltötte, hogy kihúzta a szemét az aljzatból, mint aki éppen a Bajnokok Ligája döntőjében szerezte az Arsenal számára. A férfi 80% -os nyereményrekordot szerez! Még az isteni szerű Severiano Ballesteros sem tudott büszkélkedni ezzel, és volt valaki, aki tudta, hogyan kell játszani a galériában. Facebook Twitter Pinterest Giddy up, Boo. Fénykép: David Cannon / Getty Images Facebook Twitter Pinterest Roar!Fénykép: Richard Heathcote / Getty ImagesNem olyan tömeges, mint egy iskolás.

Mint Boo, Poults és Seve tanúbizonyságot tehet, a pozitív energia lehet a barátja. Hasonlítsd össze és hasonlítsd össze Ken Brown-nal, aki vonakodva jelent meg az 1979. évi Ryder Cup-ra egy hatalmas hangulatban. Belső iskolás fiókjaként a repülőgépre Nyugat-Virginiába szállt, nemcsak az európai csapat egyenruháján, hanem a csapatfotón viselte a szédült kecskét, kihagyta a találkozókat, hogy bevásároljon, majd mopedre mozgatta a Greenbrier környékén, szétválasztott pillantással az egész vitorlás hajóra. . Ezzel elvesztette négylabda 3 és 2, majd 7 és 6 négyes gömböt, utóbbi mérkőzés során megtagadta beszélgetését partnerével, Des Smyth-rel, mert azért volt bántalmazva, hogy nem párosodik a barátjával, Mark James-rel (aki mindenesetre megsérült). „Nem kevesebb, mint szégyenteljes, 14 fogyatékos golf” – írta a Guardian Peter Dobereiner, nem pontatlanul. Kedves, Ken! Ne fenyegesse, hogy egy klubot az ellenfél nyakába tekerje.

Az 1969. évi Ryder-kupa Birkdale-ben elsősorban Jack Nicklaus híres engedményezésére emlékeztet Tony Jacklin ideges kétlábú végére, a legszélesebb gesztus, amely biztosította, hogy az év kiadása döntetlennel záruljon, és megszerezte az Aranymedve helyét a szentek panteonjában, valamint a visszaélések sorozatát Sam Snead amerikai kapitánytól, akinek a trófea megtartása nem volt elég.A hivatásos sport leghíresebb példája a spirituális nagyításról, olyan nagylelkűség, szépség és melegség pillanata, amely elhomályosítja, hogy Eric Brown brit kapitány utasította embereit, hogy ne segítsék az amerikaiakat az durván elveszett labdák keresésében, és azon a helyen, ahol Dave Hill fenyegette, hogy Bernard Gallacher fejében egy vasalóval kályházza, miután teljes és őszinte véleménycserét folytattak arról, akinek a sorja az volt, hogy putt.Ne nézz ajándéklovat a szájába Facebook Twitter Pinterest Oh Bernie! Fénykép: Reuters fotós / Reuters / Reuters

Az egyes csapatok 12 játékosa a legtöbb lábmunkát elvégzi, csak engedményben részesül, ám a galériák alkalmanként váltakoznak. Mindenki emlékeztethet az USA drámai győzelmére a Kiawah-szigeten 1991-ben; Bernhard Langer kimaradt puttja 18 éves korig.De az a híres lyukon zajló esemény sem lehetett volna lehetséges, ha egy szellemes otthoni néző nem büntette meg Hale Irwin vad vadászát a vastag cuccból, és vissza az első vágásba. Most be kell vallanunk, hogy semmit sem sikerült bebizonyítani, de a golf és a fizika egész története során először lett volna ez az, amikor egy gyors horog a levegőből gonosz szeletté vált. Langer, valószínűleg elfogadva, hogy bármi megy akkor is, ha a tét olyan magas, csak vállat vont és úgy döntött, hogy ellenfelének szerencséje „nagyon furcsa”. Tehát ha látszik, hogy egy golyó az irányba halad, bátran dobja vissza a hajóutakra vagy egy közeli bozótba – attól függően, hogy ki az.Nem pontosan Nicklausesque sportszerűség, de nyilvánvalóan mindenki más megtenné, ha adnánk az esélyt, tehát ne érezzük magunkat túl bűnösnek. Ne viseljen katonai faszokat.

Teljesen bosszúsnak tűnik.

Share