Gareth Southgate ideje eljött az Anglia elveihez

Általában feltételezzük, hogy Gareth Southgate a 2018-as oroszországi válogatását egy kicsit korán éri el azon az egyszerű oknál fogva, amit a csapat alapvetően magának választ. A lehető legjobb értelemben ez lett a legmegbízhatóbb, gondosan átgondolt Anglia korszak, nincs helye az utolsó második híresség metatarsal kötőjelnek, a Hoddle-stílusú szállodai csapat visszaszámlálásának drámájának vagy bármilyen Crouchie-doing-the-robotnak herceg William triumphalism.Gareth Southgate ad Angliának játékosok a világbajnokság előkészítése előtt Tovább .Ez feltételezhetően egyfajta előítélet a csillagszóró képesség hiánya miatt, egy Unibet internetes fogadóirodák olyan útvonal, amelyet az ifjúsági csapatok révén a munkába állítottak, amelyek bármely más országban teljesen logikusnak tűnnek.

Másoknak Southgate még mindig egy kicsit kedves, az első évben a munkában, mint a lelkileg elítélt ellátási tanár, aki megpróbál kapcsolatba lépni a gyerekekkel az érzéseikről beszélgetve, de aki elkerülhetetlenül hazaér, és felfedezi a táskáját, meg van töltve pudingkal és valaki írt “div” krétával a kabátjának hátsó részén.

Ez az, hogy tévesen ítéljük meg. A valóságban a Southgate reformer a leginkább kulcsfontosságú, csendes angol hagyományokban.Az Anglia munkájában töltött idejének két legjobb része a frissítően bruscikus megközelítése a híresség vagy a nagy klub játékosainak kiválasztására, akik vagy a dombon, vagy alkalmatlanok; másodszor pedig a rendszer és a taktika egy sorának szellemi szigorúsága a legtöbb egyéb megfontolás kizárásával.

Reméljük, hogy Southgate első versenyhelyzete tükrözi ezeket az erősségeket. Ez nem az a pillanat, amikor visszafordul, mint sokan a múltban.A közelmúltban, amikor az utolsó európai bajnokságra épült, Roy Hodgson egy sor merész, barátságos nemzetközi kísérletet kezdett, mielőtt elvesztette volna az idegét, és újra behelyezte Wayne Rooney-t a fiatal Anglia csapatának középpontjába, mint egy fogzáró, mélyen sült lekváros fánk egy könnyű rakéta-saláta közepére vágva. Regisztrálj a The Recap-re, a szerkesztői csákányok heti e-mailjére.

A játékos pooled lehet sekély. Lehet, hogy maga Southgate előre nem látta a sokkokat, de még mindig van idő, hogy nyilatkozzon a részletekről. A Southgate háromféleképpen járhat, amikor a csapat kínál választást.Kiválaszthat egy űrlapot; hű nevet választhat egy jól ismert klubból; vagy egy olyan fiatal játékosot választhat, aki képes az Unibet élő fogadás elhaladó játék megkülönböztető látásmódjával játszani, hogy az a nagy energiájú türelmi futball, amit valaki valahol eldöntött, az angol labdarúgó DNS.

Általában Anglia vezetői rendelkeznek elment a jól ismert nevekkel.Következésképpen az A-listás klubok közepette játszó játékosok sorozata végtelen, nagyrészt nem lényeges versenypálya. Getheth Southgate orosz rulettet fog játszani, ha Wilshere-t választ | Daniel Taylor Bővebben

A gyakorlatban ez a különbség Danny Welbeck vagy Ademola Lookman támadása között; Trent Alexander-Arnold vagy Chris Smalling védőként való kiválasztása között (Kyle Walker mint jobb oldali középső hát, ami ezáltal elfogadható dobást jelent).

Egyik választás sem valószínű, hogy tartós lenne hatása a 2018-as Fifa világbajnokság sorsára. De egy Anglia csapatának megjelenése és érzése, a társadalmi mobilitás érzése, valamilyen közös célja a csapatnak, a Southgate elvének tiszteletben tartására épül.

Ezek egyszerűek és frissítőek.Ne válasszon olyan játékosokat, akik nem teljesen illeszkednek. Ne válasszon olyan játékosokat, akik túl öregek vagy túl lassúak. Ne válasszon olyan játékosokat, akik nem tudják áthaladni a labdát, aki birtokolja a hagyományos pánikállapotban, mintha a labda szörnyű szégyenforrás lenne, a levágott fej, amit néhány elhaladó Kurtz ezredes ölbe dob, a térdén és aztán könnyekkel tüsszentett.

A Southgate stílusa megkönnyíti a labda visszajátszását. Ennélfogva az idei Smalling hiánya, egy olyan finom labdarúgó, aki tehetségét kihasználta, de a Maidstone United napjaiban alig ismert selymes labdarúgóként. Facebook Twitter Pinterest Trent Alexander-Arnold a Liverpoolból.Fénykép: Andrew Powell / Liverpool FC a Getty Images-en keresztül

A védekezésre vagy a kapusra vonatkozó esetleges marginális felhívást hasonló labdarúgási formában kell eldönteni. Joe Hart nagyszerű turista lehet, de ha nem játszik a West Ham-nál és gyenge a labdával a lábánál, nehéz meggyőző oka annak, hogy Nick Pope-ot megelőzze.

Hasonlóképpen Jack Wilshere-nek is lehet egy jó haladási tartománya, de hiányzik az ereje vagy mobilitása, hogy megtartsa azt a nagy kullancs Anglia középpályáját, ahol Southgate-nek szüksége van, erős futókra.

Ruben Loftus -heek is rendelkezik problémák az állóképességgel. De ő egy modern, erőteljes futballista, aki az ellenféllel eltűnt szellemeket kínálja.Hasonlóképpen, az atlétikus Alexander-Arnoldnak biztosan el kell mennie Oroszországba, miután azt a Liverpoolba juttatta Kijevbe, ahol még a középpályán is játszhat, mivel a Real Madrid bal oldali szárnya hatalmas. Paul Wilson Bővebben

Egy másik javaslat: Ryan Sessegnon egy teljes szezont játszott egy betegben, technikailag képzett Fulham csapatban, és tovább felvette a Southgate vibes-t az Angliában a 21-es években. A 17 évesek kitűnő meglepetés lehetett volna.

Ezen túlmenően olyan érzés, hogy bármilyen változás jó változás. Az egymás utáni csapatokban a zuhanás hiánya az Angliában és a labdarúgásban futó labdarúgás körülménye volt.Angliában a 2018-as világbajnokság csapatában kilenc tagja lehet a brazil 2014-es tételnek, amely hat napon belül kilépett a versenyből; és az Euró 2016-os csapat hatalmas 16 tagja, aki Nizzában 90 percen keresztül kilépett Izlanddal szemben, amikor Anglia gyűlölte a labdát, gyűlölte a füvet, gyűlölte a saját lábát.

Southgate England alatt legalább azt a pontot, hogy a nemzetközi labdarúgás a rendszerek tesztje, hogy valamilyen tervet kell ragaszkodni ahhoz, hogy a labdarúgás hogyan nézzen ki és érezze magát, és nem egyszerűen csak a szokásos furcsa csillag-játékosok és sérült részek, és reménykedve a szenvedély és a büszkeség, és hogy Anglia lesz a különbség.

Southgate korlátozott választásaiban.De kijelentheti, hogy a széleket a helyes úton vágja el, úgy, hogy nem választja ki a kedvüket, és legutóbb nem hajlandó villogni, amikor a saját állandó víziója a magas energiaigényű futballról végül közel áll a fő színpadhoz.

Share