Mi az a „háztartás”? És miért ez a világkupa legnagyobb problémája

De honnan származik a kifejezés? Nos, ez már hosszú ideje fennáll. Tony Crowley Liverpool angol szótára visszavezette a kifejezést az 1960-as években használt scouse-szlengre. A szleng rövid, rövid pattanásos szótárában szerepel egy „shithouse” bejegyzés, a „rendkívül kellemetlen egyén” és a „gyáva” meghatározásokkal. Egy felhő lóg a világkupán, és a Fifa nem hagyhatja figyelmen kívül Stuart James Bővebben

Így Neymar a mexikói áldozatok áldozatainak és Unibet elkövetõinek egyaránt volt Mexikó ellen. Mivel Neymar a földön volt az internetes sportfogadás érintővonalon keresztül, Miguel Layún végiggondolt és rejtélyesen lesétált a brazil bokáján – klasszikus shithousery-ben, amelynek célja egy játékos felgyorsítása, egy nyilvánvalóbb agresszió kiváltására, és ezért egy piros lapot.Neymar azonban úgy reagált, hogy sikoltozva és a földön gördülve, mintha tűz lenne – felső szintű háztartás (amely szintén bemutatja a házalás kulcsfontosságú aspektusát: nem törődik azzal, amit bárki is gondol a házadról, függetlenül attól, hogy egyértelmű a háztartás) amikor megszerezte Layúnt, amit esetleg megérdemel.

Portugália Pepe – a háztartás Mozartja – szinte az országos Marokkó elleni meccse során hozta meg a puccsot. Miután egy sarokban agresszív módon megtámadta Mehdi Benatia-t (a belépő szintű shithousing Pepe szokása szerint), a portugál védő felállt a gyepre, amikor Benatia hátára csapta a hátára, hogy felálljon. Ha ez nem lenne elegendő Pepe, akkor ugrott a lábára, hogy felálljon a marokkói ellenfelé.Ez magas szintű háztartás.

De Anglia kontra Kolumbia kedden lett a világkupán a háztartás epicentruma. Jordan Henderson látszólag fájdalmasan összeomlik, miután Wilmar Barrios feje enyhén megcsinálta? Ez a háztartás. Kolumbiai játékosok Unibet bónusz rúgnak és csapkodnak a helyszínre Harry Kane büntetése előtt? Ez a háztartás. Arra hivatkozva, hogy miként csinálod? Dupla háztartás! Eduardo Julio Urtasun kolumbiai edző akadályozta Raheem Sterling-t, amikor a félidőben elhagyta a pályát? Hát, terepi házban? The World Cup Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball e-maileket. Cahill inge az országos csoportszintű találkozó végén.

Share