Natalie Sciver idegen Angliába vezet, hogy megnyerje Bangladeset a World Twenty20-ban

Az Anglia Világ Twenty20 kampánya végül hétfőn St. Lucia-ban kezdte meg működését. A győzelem végül a DLS-módszer jóvoltából a 10. helyen állt, Angliában a célcsökkenés 64-re csökkent, miután négy felvétel elvesztette az esőt, de nem a csillagnyitó előtt, hanem Danni Wyatt és Tammy Beaumont 0-ra, illetve 2-re indultak. valódi megijesztés.

Anglia, miután megnyerte a dobást, és úgy döntött, hogy tálba helyezte, kezdetben csökkentette Bangladeset a hatalomjáték első felében 3-2-re, a debütáló Kirstie Gordon pedig álmodozó debütálójával, négyével három futószalagot biztosít 16 futásra.Gordon, aki a meccset játszotta, azt mondta, hogy „nagyon különleges” alkalom volt. – Nem tudtam, hogy ma este Unibet debütáltam – folytatta. „Nem is tudtuk, hogy be fogunk-e jönni egy játékba. Nagyszerű, hogy részt vehetünk ebben a csapatban.” Női világ T20: Anglia megverte Bangladeset az A csoportban – ahogy ez történt. További információ

Azonban Angliában kissé leereszkedett a lábuk, Banglades a kilencnél 76-nál fejezte be bajnokságát. „Célunk, hogy mindig olyan jól tálaljuk, amennyit csak tudunk, és a lehető legkisebb összegre korlátozzuk őket, és azt hiszem, ezt tettük – mondta Gordon. – A batters kimentek azzal a szándékkal, amit mindig csinálnak, és leütötték a futamokat. megbízatási idő.Anglia is azonnal elvesztette egy DRS-felülvizsgálatát – Wyatt felvetette a döntést az emeleten, de a visszajátszások megmutatták, hogy a labda tovább haladt volna a tuskókra.

Nyolc golyó később Khatun ismét megütötte, ezúttal Beaumontot visszapattintva . Angliában az idegek Amy Jones szerencséje volt, hogy nem is indul el Unibet korán, és a hajszál szélessége, hogy még egyetlen figurában is megcsonkított, és a negyedik felénél fogva elkapta Shamima Sultana, aki agyrázkódtatásban tartotta őt először merüljön el, és el kellett hagynia a mezőt.

Mire Nat Sciver táncolt le a kiskapuhoz Khadija-Tul Kubra-hoz, és 23-ra tombolták, Angliában 51 volt a három, és a hajót kissé megerõsítették .Heather Knight kapitány (11 *) és Jones (28 *) végül biztonságosan Angliát vette át a vonalon, és mindössze három golyót igényelt a 28 perces eső késleltetés után, hogy lezárja a győzelmet.

„A csapat mélyén csapunk – mondta Gordon. „A nyitók feladata, hogy menjen ki, és keményen menjen – néha nem fizet, de Nat [Sciver], Heather [Knight] és [Amy] Jones olyan jól küzdöttek, hogy mindig biztosak vagyunk.”

< p> A játék kezdetét 15 percig késleltették, mivel a legénység legutolsó másodpercig dolgozott, hogy kiszárítsa a pályát, amelyet a hétvégén átnyújtott a zűrzavarok, amelyek Unibet bónusz megakadályozták Anglia első csoportos színpadát Sri Lanka ellen. .A fátyolos fűrészpor és a talaj egyik oldalán található határok csökkentik a kötél távolságát 65-ről 55 méterre, a játék végül lehetségesnek tekinthető, és Anglia megtámadt.

Anya Shrubsole, a tavalyi világbajnokság sztárja jól kihasználta a páratartalmat, és három golyót vett be, mielőtt a védjegye a bélyegzőt bonyolította Banglades nyitó Sultana középső csonkjára.Sciver fokozta, hogy megnyitja a bowlingot a Shrubsole mellé a sérült Katherine Brunt helyett, és ő is elejtett, amikor Fargana Hoque elkapta mögött. akiket 48-ra dobtak ki az első versenyükön a Nyugat-Indiával szemben, kezdetben kevéssé kínálták a denevéreket a legyengült védekező ütésektől, de az ő csapataikat végül a 24 éves Ayasha Rahman indította el, aki három hatot küldött a hajón. a határkötél, beleértve azt is, amelyik 67 méterrel egyenesen a földön haladt. A 39 futama a bangladesi esetleges teljes összeg 51% -át tette ki.

Gordon végül eltávolította Rahman-t, a bangladesi csapat pedig túl sokra próbálkozott, és a 13. század mélyén fogott.Meglepetéssel döntően, az angol edző, Mark Robinson, úgy döntött, hogy mind a három le nem zárt játékosát Gordon, Linsey Smith és Sophia Dunkley kapta. Míg mindhárom jó közreműködésre tett szert – Smith befejezte az egyiket 17-re, és Dunkley jó fogást követelt a mélyen – Gordon volt, akinek a csillaga fényesebb lett. Angliában a csalódás egy napján, nem utolsó sorban az ellenfeleik elfojtása miatt, legalább egy dolog volt, hogy megünnepeljék.

E mérkőzés előestéjén Robinson kegyetlen teljesítményt kért az ő oldala. Ez nem így volt, a képzelet bármely szakaszában.A Dél-Afrikával és a Nyugat-Indiával szemben a trükkösebb csoporttal való találkozásokkal később Angliában kell játszaniuk, ha esélyük van arra, hogy előrehaladjanak a verseny félidős szakaszaiba.

Share