„Szerencsés volt, hogy nincs kép” – mutatta be Pep Guardiola a Rooney támogatását

„Szerencsés volt, hogy nincs kép” – mutatta be Pep Guardiola a Rooney támogatását

Wayne Rooney egy váratlan forrásból szerzett támogatást, amikor Pep Guardiola egy szent tökéletességű képet hozott magának, amikor azt is elismerte, hogy egyáltalán nem is szokott itatni, miközben nemzetközi kötelessége van.

“Szerencsém volt nem volt kép, ”mondta a Manchester City vezetője. „Nem fogom megjegyezni mások magánéletét, mert nem tetszik, amikor az emberek kommentálják a magánéletemet, de amikor nemzetközi voltam, néha ittak. Amikor inni, te vagy a felelős. Nem hiszem, hogy az egyesületnek felelősnek kell lennie. Mi emberek vagyunk, elég idősek Unibet vagyunk ahhoz, hogy vállaljuk a felelősséget.Mindenkinek joga van a magánélethez, ezért tiszteletben kell tartanunk azt, amit mások csinálnak. ”José Mourinho: Arsène Wenger jobban tiszteletben tartja, mint én többet olvasok.

A város szombaton a Crystal Palace-ban áll, szemben az ellenfelekkel, akik kétségbeesetten akarják megállítani egy négy meccses vesztes futás, bár Guardiola a játékminőségére vonatkozó értékelését nem a bajnoki táblázatban foglalja össze.

„Amikor egy csapatra nézek, soha nem gondolok arra, hogy hol vannak a táblázatban. Csak megpróbálom elemezni, mit csinálnak – mondta. – Azt hiszem, kemény játékot fogunk kapni. A palotában van néhány jó játékos és egy nagyon tapasztalt edző. Nagyon sokat fognak játszani Christian Benteke-en keresztül, de gyors szünetben vannak.Gyors szárnyai vannak az [Andros] Townsendben és [Wilfried] Zaha-ban, jó egy ellen. [Yohan] Cabaye is kivételes játékos.

„A legnehezebb játékok, amiket játszunk, most már távol vannak. Ismerjük a helyzetet. Ha a Premier League nagy csapataival akarunk maradni, Unibet  nyerni kell. Minden játék más, minden ellenfél más, de ki kell dolgoznunk, hogy alkalmazkodjunk a játékunkhoz. ”

A karácsonyi város után további támadási lehetőség lesz, amikor Gabriel Jézus Brazíliából érkezik, valószínűleg egy címmel nyertese 19 éves korában.

„Nem tudjuk elfelejteni, hogy 19 éves,” figyelmeztette Guardiola. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy csatlakozik hozzánk.Megpróbáljuk segíteni neki, hogy a lehető leggyorsabban letelepedjen Manchesterben és Angliában, mert ebben a korban nem könnyű.

„Két legszebb játékosom van itt, akikkel találkoztam az életemben Fernandóban és Fernandinhóban, hogy segítsenek. Természetesen a klub, a coaching személyzet segíteni fog neki. Ő egy izgalmas játékos és egy srác több, hogy segítsen elérni céljainkat.

Share