A dél-afrikai Faf du Plessis szerint kevesebb szánkó ausztrál állítja

Faf du Plessis dél-afrikai kapitány szerint Ausztrália arcát szem előtt tartó stílusa erőssége, ezért nem szabad feláldozni annak ellenére, hogy a labda csapódott a vita ellen.

Du Plessis elmondta, hogy továbbra is Ausztrália játszik kihívást. előhozta a vadállatot a szombati, a Gold Coast partján levő egyszeri Twenty20 nemzetközi esemény előtt.

De a Proteas kapitány elismeri, hogy nagy különbség van a mezőben a homokpapír összeomlása óta, mondván, hogy Ausztrália most elégedett a hagyta, hogy a krikettje beszélgetjen – nagy csalódása miatt.Szalagon begyűjtött: az ausztrál krikett legnagyobb esésének mögött álló történet | Geoff Lemon Bővebben

Ausztrália visszalépett kemény vonalától és elfogadta a jó blokkjátékos politikát, Justin Langer új edzője alatt, március végén, amikor a labda visszaverődik Dél-Afrikában.

Steve Smith kapitány és helyettese, David Warner 12 hónapos tilalmat, a nyitó Cameron Bancroft pedig kilenc hónapos felfüggesztést kaptak szerepükre, és ezzel összekapcsolták az Ausztrália mindenki számára költséghatékony mentalitását.Ez viszont zavarthoz vezetett a Cricket Australia tetején.

Ugyanakkor du Plessis úgy vélte, hogy Ausztrália agresszív helyszíni megközelítése erőssége, és sürgette őket, hogy legyenek hitelesek és ne szóródjanak attól, ami működött – a szabályokon belül.

„Van egy átmenet abban a pillanatban haladnak át, ahol új kultúrát próbálnak felépíteni, bármennyire is hosszú időre lesz szükség – mondta. „De azt hiszem, soha nem szabad elveszítenie az egyediségét vagy erejét.

„ Nyilvánvalóan vannak olyan törvények, amelyeket nem szabad átlépni, de ha az erőd az, hogy a srácok belsejébe kerülj, akkor használd ezt. De ne válj olyan emberré, aki nem vagy.Ha a srácok nem hitelesek, akkor nem a legjobb krikettjeik is lehetnek. ”

Du Plessis élvezte az Ausztráliával való összecsapásait, és remélte, hogy a szombati T20 internacionális ismét a legjobbakat hozza benne a házigazdák újonnan talált ellenére. hozzáállás.

„Nagyon élvezem a kihívást, hogy Ausztrália ellen játszom. Nagyon versenyképes játék, és ez hozza ki a fenevadat tőlem ”- mondta. „Ausztráliával valószínűleg a legnehezebben játszanak, mert ők voltak a legkeményebbek.

„Összehasonlítva azzal, hogy mostanra látható, hogy nyilvánvalóan megpróbálják minél többet minimalizálni, és hagyják, hogy a krikett beszéljen. A játék egyébként is erre megy. A csicsergőzés nem része a krikettnek…nagy különbség volt a mezőben való beszélgetés módjában. ”

Dél-Afrikában szombaton a Chris Morris, Farhaan Behardien és Tabraiz Shamsi gyorsgyűjtőket szabadítják fel – a Proteas-csapat egyetlen tagjai, akik nem szerepelt a 2-1 ODI sorozatban Ausztrália felett.

Share