Lehetséges, hogy a Gareth Southgate Angliában alkalmazkodni kell ahhoz, hogy túlélje

A sérülékenységet gyakran negatívnak tekintik, különösen az elit sport versenyvilágában, de időnként ez is hatalmas erő lehet, amelynek lehetősége van az összetartozás és a csapatszellem maximalizálására. Ezt oly módon könnyű látni kívülről, amikor ezek az angliai játékosok folyamatosan bátorítják egymást, és beismerik, hogy mennyire támaszkodnak egymáson a terepen és a terepen. Hogyan Gareth Southgate legyőzte az Anglia Világkupájának büntetőjátékát | Ben Lyttleton Bővebben

Nyilvánvaló sebezhetőség van abban a tényben, hogy ez a Southgate első főversenye, és mégis örül, hogy nyitott lehet a sajtóval, és sokkal közelebb áll a játékosaihoz, mint az angol menedzser a múlt.Látta, hogyan ölelte meg Harry Kane-t a kedd esti büntetés után?

Sebezhetőséget okoz az a tény, hogy a labdarúgó-világbajnokság tapasztalatának hiányát ellensúlyozta az ifjúsági bizalom és az erőszak között. Személyes szinten sebezhetőség van abban a tényben, hogy sok játékos, köztük Danny Rose és Raheem Sterling, elég kényelmesnek érezte magát, hogy először megmutassa emberi oldalát a média számára, összeköttetést és köteléket hozva létre egy angliai csapat és a nyilvánosság, akinek még soha nem voltam tanúja.Nem számít, mi történik a szombati negyeddöntőben vagy a verseny végén, senki sem vitathatja azt a tényt, hogy a csapat minden tagja, a menedzsment csapat és a támogató személyzet igazolta a tisztességét, alázatát, magabiztosságát és szenvedélyét, amely méltó Három Oroszlán inget visel.

Anglia és mindenki, aki szereti a labdarúgást ebben az országban, összekapcsolódása érzékelhető.Amikor Eric Dier büntetése eltalálta a háló hátulját, futottam és térdre csúsztam az előszobán, éppúgy, mint millióink abban a pillanatban, amikor Southgate félelmet nem mutató fiatal csapata lerombolta a világbajnokság legyőzésének mentális akadályát.

Utoljára annyira érzelmileg és fizikailag reagáltam egy anglia célra 20 évvel ezelőtt a France 98-ban, amikor Sol Campbell kizárt sztrájk másodpercek alatt csalódást okozott az eksztázisból.Az, ahogy ez a csapat arra késztet, hogy én ugyanúgy reagáljak, mint én, ahogy a 13 éves fiatalok, a félelem nélküli, magabiztos módszert képviseli, amellyel ezek a játékosok és a menedzser magatartásba léptek, és ahogyan képviselték ezt az országot, és nem féltek nyitottabbnak lenni. és a kommunikáció a médián keresztül, és viszont a nyilvánossággal.Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők válogatási heti e-mailjeire.

Meghatározott szabványokat állítottak fel felismerhető játékstílus és kulturális identitás mellett, amelyet be kell tartani. az elkövetkező években, és ez megfelelő, egy olyan menedzser állította be, aki messze a legtapasztaltabb volt, mielőtt elfoglalta az úgynevezett „lehetetlen” munkát.Southgate annyira lenyűgözött, hogy nyugodt, őszinte és intuitív módon kezeli az összes dolgot, miközben alapvető szerepet játszik abban a játékstílusban tapasztalt szilárd hitében, amely felhatalmazta és lehetővé tette John Stones, Harry Maguire és Kyle Walker számára, hogy magabiztos legyen az építési képességében. hátulról, és birtokba kell venni valamit, ami túlságosan hiányzott a nemzeti csapatunkban.Az alkalmazott 3-5-2 rendszer jutalmakat hozott, de a következő kérdésnek és akadálynak, amelyet ennek a csapatnak és különösen a Southgate-nek meg kell küzdenie, az, hogy adaptálhatjuk-e rendszerünket, ha a dolgok nem a tervek szerint mozognak – valamit még nem tettünk meg? ‘Hazajött’: Anglia nyeri a mém Világkupát. Tovább

Más csapatokkal is történt, és például Belgiumnak és Roberto Martíneznek mindent meg kellett változtatnia a csodálatos japán találkozás során, amikor 2 -0 le. Bátorsággal és állományukról 3-4-3-ra változtatva 4-3-3-ra, majdnem hihetetlen módon sikerült visszatérniük és megnyerni a játékot.Még Brazília is kiemelkedő taktikai változást hajtott végre a Mexikóval szembeni játékában, miután harcba kerültek a nyitó 30 percben, amikor a 4-3-3-ról egy ortodoxabb 4-4-2-re álltak, hogy Neymar egy középső helyzetben játsszon, ahol gólt szerez, és adjon nagyobb rugalmasságot a játék irányításában a birtoklás során.

A 3-5-2 szempontjából óriási előnye van annak, ahogyan a játékot a miközben számszerűen uralhatja a pálya középső részeit. De voltak idők Kolumbia ellen, amikor megengedtük nekik, hogy hosszú ideig átvegyék a birtoklás irányítását, hogy kihúzzák a játékot. A teljes hátulsó részüket arra használtak, hogy a szárnyas hátsó részünket 5-3-2 hátsó sorba tolják a 3-5-2 helyett, arra kényszerítve minket, hogy mélyen védjünk és ne nyomjunk be.Anglia kevésbé vált fenyegetővé az átmeneti pillanatokban, valami Sterling, Harry Kane, Dele Alli és Jesse Lingard boldogul. Ez nagy fizikai igényt vet fel Alli és Lingard számára is, akiknek sok intenzív talajt kell nagy intenzitásúnak kitenniük labda nélkül, így kevésbé frissek és kreatívak a birtokukban.

Az Anglia felkészülésének módja Szervezetünk feltételei a meghatározott játékokra, a büntető lövésekre és a birtoklási játékunk szigorú betartása azt mondja, hogy Southgate-nek van B-terve, és azt hiszem, hogy valamikor szüksége lesz rá.Nem lenne meglepő, ha valamely szakaszban egyszerre látjuk Sterling-et és Rashford-ot a pályán, és 3-4-3-at vagy 4-3-3-at játszunk.

Az akadályok leküzdése és Anglia témája volt a határok áttörése, és ha tudjuk megválaszolni a taktikai rugalmasság elkerülhetetlen kérdéseit, ki tudja, valóban elérhetjük azt, amit mindenki lehetetlennek tartott.

Share