Tunézia edzője azt tervezi, hogy megállítja Angliát a Dele Alli és a Harry Kane kapcsolat megszakításával

A Nabil Maâloul a Stade de Nice belsejében volt, hogy megnézze Anglia legutóbbi kirándulását egy nagyobb versenyen, amikor összeomlottak Izland ellen a nemzeti csapat történetének egyik legalázatosabb veresége miatt. A Tunézia edzője azonban nem számít arra, hogy hétfőn este megismétli a Volgograd Arénában, amikor Anglia visszatér az oldalára.

Elég sok bizonyítékot látott az elmúlt két évben ahhoz, hogy úgy gondolom, az ellenzék nemcsak az Euro 2016 óta javult, hanem megnyerheti a világbajnokságot. Az izlandi elveszett csapatnak csak négy tagja várható: Kyle Walker, Dele Alli, Raheem Sterling és Harry Kane.Sokat tettek Anglia regenerációjával Gareth Southgate alatt, és Maâloul úgy gondolja, hogy különbséget tett.Gareth Southgate felszólítja Angliát, hogy adja át az energiát a világ színpadára. Tovább

„Ott voltam a mérkőzések figyelése és elemzése, de én őszintén mondhatom, hogy nem igazán összpontosítottam Anglia teljesítményére az Izland elleni mérkőzésen ”- mondta Maâloul. „Úgy gondolom, hogy a játékosok több mint 70% -a változott azóta. Van egy új csapat, amit Angliában látunk. A jelenlegi angol csapat sokkal erősebb, mint 2016-ban, így nem lesz ugyanaz.

„Tudjuk, hogy Harry Kane és Sterling kiemelkedőek, és a menedzser választotta őket, mert tisztában van a tulajdonságaikkal. Nem rendelkeznek gyengeséggel a sebességgel kapcsolatban. Választhatnak különböző terveket és taktikákat.Mindazonáltal készen állunk minden tervre, amit választanak.

Maâloul azonosította Alli-t a veszélyes embernek, és utasította a csapatát, hogy megzavarja a Tottenham játékosát Kane klubtársával. Alli, 22 éves, elismerte, hogy a bajnokságban ez a verseny, hogy problémája volt az érzelmeinek a múltban történő ellenőrzése során, és a felfüggesztés során hiányzott a döntő játék. De ragaszkodott hozzá, hogy ez nem jelent problémát a világbajnokságon. Maâloul megkérdezte, hogy tanácsot ad-e a csapatának, hogy kihasználja az Alli rossz tudományágra való hajlamát, viccelődött: „Jó ötletet adott nekem. Nem gondoltam erre. ”

Folytatta:“ Alli nagyon jó játékos, kiváló játékos. Ez az angliai nemzeti csapat jövője. Bárhol lehet játszani: középpályás a középen, a baloldalon az elülső vagy a külső mögött.Annyira fontos.

„Nagyon fontos számunkra, hogy bezárjuk őt, mert ismerjük őt és Kane-t, mert együtt játszanak a szezonban. Ha sikerül megtörnünk ezt a szövetséget, ez óriási előny lenne.

„Az angol nemzeti csapatnak sok kollektív játék van, a [Ashley] Young vagy a [Danny] Rose baloldali részéről, annyi fegyverek. De a legveszélyesebb fegyver Dele Alli, ahogyan látja a meccset, és az utolsó utat játszik. ”2018-as világbajnokság: teljes útmutató az összes 736 játékosnak Tovább

Belgium és Panama, a másik két oldal G csoport, aki hétfőn is játszott, és Maâloul arra számít, hogy Belgium lesz a csoportban.De úgy véli, Roberto Martínez csapata és Anglia képesek megnyerni a versenyt. – Olyan őszintén gondolok – mondta. „Igaz, hogy Tunézia 1998-ban játszott Angliával szemben, amikor nagyszerű játékosok voltak, mint Beckham és Owen. Nem minden nemzeti csapatnak van ilyen szerencséje. ”

Maâloul a második Tunézia irányításában áll, és további varázslatot mutatott a 23 év alatti csapattal az olimpia 2004-ben.Tunézia nem sikerült megnyerni az elmúlt 11 játékot egy világbajnokságban, miután megnyerte az első mérkőzést, 1978-ban Mexikóval szemben.

„Bizonyos szintű bizalom van” – mondta Maâloul. „Tudjuk, hogy nagyon nehéz csoportban vagyunk, az egyik legnehezebb a világbajnokságban, amikor a világ 3-as számú tagja ellen játszol [Belgium] és egy angol csapat, aki annyira haladt előre az elmúlt években, és annyira támadnak most, de bizalmat kell szereznünk. Ligue 1 oldal április óta.

Share